En modern hemmafru

På senaste tiden

Hej!

Nu var det länge sedan det hände något här inne. Nästan ett halvår sedan faktiskt. Anledningen har varit, som många läsare har fått veta från andra forum, att jag är gravid med vårt andra barn! Yay!

Jag var ett par månader gravid under vår semester i Los Angeles, då vi vloggade hela resan. Det är en av anledningarna till att filmerna i slutet av resan var betydligt kortare än de i början av resan – jag mådde mer och mer illa under resans gång, och hoppades att det inte skulle märkas genom kameran, haha!

Graviditeten har gått ganska bra ändå, den är ungefär som graviditeten med mitt första barn, bara att den känns mycket jobbigare eftersom man har en vild ettåring att jaga hela dagarna nu! Jag mådde illa i början, och i mitten var jag mest väldigt, väldigt trött. Nu i slutet har jag jätteont i kroppen på kvällarna. Det är utmaningen när man inte har konstant foglossning eller värk under dagarna, att man tror att man mår bra och gör en massa saker, sedan får man betala priset på kvällen när man har sådana smärtor i kroppen så att man knappt kan skifta fördelningen av sin kroppsvikt när man ligger i soffan. Usch och fy. Jag är så glad att allt går så mycket snabbare med andra barnet. Endast 6,5 veckor kvar tills jag föder. Glory!

Jag har velat fram och tillbaka ifall jag ska sätta igång med bloggen igen, då jag å ena sidan varit väldigt sugen på senaste tiden, men å andra sidan så känns det dumt att sätta igång något sådant här när man vet att man bara är några veckor ifrån tvåbarnschocken, och att en blogg kanske är det sista man vill tänka på då. Men jag sätter igång lite nu, utan förpliktelser, så får jag se hur det går när det är babydags. Jag tycker ändå om hur denna bloggen följt Zions uppväxt, och alla minnen med honom som jag lagrat här, och gillar tanken på att lagra lite minnen från nästa barn också. Plus att jag har saknat att skriva av mig till dig här. Jag hoppas du har saknat att läsa!

 

2 kommentarer

  1. Marianne

    Såå fina ni är. Ja, jag har saknat konversationen! Skönt att du inte har så långt kvar.. Väskan packad? Kram

    • Julia Angelback

      Tack! Haha, inte riktigt än, men packlista är skriven i alla fall! :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑