Men hallå, vilket väder vi har! Över en vecka av sommar, vilken lycka efter en vinter som tycktes aldrig vilja släppa taget. För mig blev det extra trevligt, då det var min födelsedag förra veckan! Mina föräldrar bor utanför stan och har en stor, fin trädgård med uteplats, så hela familjen samlades där för att fira mig i måndags. Så roligt var det, som alltid när vi samlas!

Efter det skulle både min pappa och min man resa bort i jobbet, så jag stannade ute på landet med pojkarna och bodde där tillsammans med mamma i några dagar. Mycket bättre än en lägenhet med balkong kan jag lova! Höjdpunkten dessa dagar var definitivt att se Zion leka utomhus med vatten, timme ut och timme in i flera dagar! Han har alltid varit ett vattendjur som dras till det i alla situationer, men att ha en hel uteplats att plaska runt på i strålande sol var definitivt roligare än att klättra upp på toaletten och leka med vattnet i handfatet, som han annars får nöja sig med hemma…

Alltså finns det något bättre än sol och värme? Hela året suktar jag och min familj efter att flytta till varmare breddgrader, och dagar som dessa bekräftar verkligen vår längtan. Så roligt som vi haft dessa dagar har vi nog inte haft det en enda gång det föregående halvåret, och det på grund av hur bra vi mår av värmen och solskenet. Är det någon mer som är likadan?

Mannen kom hem igen, och tur är det, då Samson utvecklats så oerhört mycket förra veckan och är nu så mycket mer krävande! Innan sov han ju största delen av dagen, men nu är han vaken och vill stimuleras. När han är vaken måste man bära omkring på honom konstant, så mina armar är tacksam för avlastningen denna helg! Vi har ju självklart sele, men kruxet är att han bara vill bli buren ”utåt” så han ser världen, och det är han ännu för liten för om man inte bär honom själv. Håll tummarna för mig nu när veckan dragit igång och det bara är jag och smågrabbarna igen. Tack och lov att detta underbara väder fortsätter och underlättar allt!