Slängde ihop världens. godaste. smoothie. till familjen imorse. En choklad, jordnötssmörs och banan-smoothie! Det smakar nästan som en chokladmilkshake, fast så mycket nyttigare!
Chunky Monkey är lite delade meningar om vad det innefattar (traditionellt valnötter istället för jordnötssmör tror jag), men nu för tiden är det ett klassiskt smeknamn för just denna smakkombination. Sjukt gott i alla fall!

 För en portion som mättade hela familjen så använde jag 3 uppskurna och frysta bananer (frys in dem kvällen innan, och låt tina i typ 5 minuter innan du mixar), ca 2 msk jordnötssmör, ca 2 msk kakao och lite mjölk. Börja med typ 0,5-0,75 dl, så kan du hälla i mer om du inte vill ha den lika tjock. I med allt i en smoothiemixer och blanda ihop! Häll i mer av något om du vill finslipa smaken lite.

 Jag dekorerade med riven mörk choklad högst upp, och slängde i ett par sugrör.

 Denna smoothie försvann snabbare än någon annan! Och den blev inte bara succé hos mig, utan både make och son drack utan avbrott och stämningen blev på topp med denna partyfrukost! En perfekt början på en härlig lördag tillsammans!

 

Trevlig helg allihopa!!