En modern hemmafru

Ettårsfest i Neverland-tema

Om 2 dagar fyller vår lille pojke 1 år, så idag blev det fest med hela familjen!

Och oj, vilken fest det blev! Temat var Neverland, från favoritsagan Peter Pan. Pojken som inte ville växa upp. Som alltid gick jag all in i festens tema!

Tårtan hade jag beställt en klassisk prinsesstårta fast med blå marsipan, så det skulle se ut som vatten. Helt odekorerad ville jag ha den, och formade istället ön Neverland i grön och brun sockerpasta. Pricken över iet blev en skylt med texten ”Wild One”.

 Dagen innan hade jag gjort några superenkla men väldigt goda chokladtryfflar rullade i kakao. Dessa blev självklart piraternas kanonkulor, och jag stack även små piratsvärd i dem.

Trollspön hade jag också gjort av frukt och bär på grillspett. Stjärnorna längst ut hade jag skurit ur en melon med hjälp av en liten pepparkaksform.

 Men inte innan vi fått i oss lite lunch såklart! Piratskepp i form av varmkorv blev det, komplett med stjärnhimmelstallrikar.

Här är lite fler bilder från vårt fikabord!

 Sjöjungfruhår och piratmynt är ju också ett måste, förstås.

Men som alltid är det människorna som gör festen! Det var så roligt att ha Zions familj samlad – mormor, morfar, moster, farmor, farfar och hans ”kusiner” med föräldrar! En mer älskad pojke får man leta efter, känns det som ibland…

  Mycket paket att öppna! Av oss fick han bland annat en liten Mercedes som han lekte med långt in på eftermiddagen.

 Vår fina familj!! Älskar dem och älskar hur mycket de älskar min son! Men, ja. Han är inte svårälskad direkt.

Lyckad dag och lyckad fest! Snart är det exakt ett år han kom till vår familj, och det är värt att fira rejält!

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Wow vilken fest! Jag blir så imponerad på hur du går all in på kalasen (både detta och 6 månaders). Så fint! Din son kommer absolut ha de bästa barnkalasen om några år, alla kompisar kommer att vilja komma. Inspirerande! :)

    • Julia Angelback

      Men ÅH vad snällt sagt! Tack så mycket, vad glad jag blir :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑