Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Snabbt föräldratips nu på våren!

Jag har hittat några väldigt prisvärda sneakers för barn!

Skor är ju urväxta på en säsong för barn, och man kan aldrig riktigt veta vilka skor som funkar på ens barns fötter förrän de använts ett tag. Zion har fått skavsår på en gång av skor som kostat mycket mer än dessa, och efter det föredrar jag verkligen budget-skor, då de endera inte funkar (och då vet man det, men har inte förlorat så mycket pengar), eller så funkar de toppen, och i det fallet – katchiiing!

Så här kommer mitt supertips – Dessa skor (adlink), som Zion har på bilderna, kostar 79 kr. 79 KR! Jag tipsar väldigt sällan om specifika prissummor på denna blogg, men om du inte hade berättat om detta kap för mig så hade jag tagit illa upp, haha.

Vi fick hem dem förra veckan, så jag kan inte tala om hur de funkar för honom (förutom att han säger att han tycker om dem, och de har en dragkedja på insidan, så man slipper snöra. Brilliant!), men det är ändå så individuellt som sagt.

Alla barnskor av detta märke kostar mellan 59-99 kr, så jag länkar också till alla olika modeller HÄR (adlink). Skorna är unisex och finns en massa färger och utföranden. Perfekt att kika igenom om ni också behöver nya vårskor till kidsen, eller om ni vill unna dem ett bonuspar utan att spendera massvis av pengar för dem! Gratis frakt skadar aldrig heller :)

Genuint tips!