Helgen som var spenderade vi hemma hos min mamma, som bor utanför stan. Snön har ju hållit sig borta här i Uppsala sedan typ november (bästa vintern någonsin), men fick en ”last hurrah” förra veckan. Hemma hos oss var det väldigt lite, men ute där min mamma bor…

… föll det desto mer!

På med pojkarnas overaller för sista gången för denna säsong (har jag bestämt), och de fick göra den sista snögubben innan våren!

Vi hade en väldigt mysig helg tillsammans, och ifall ni undrar vart jag fått min överdrivna passion för att fira saker ifrån, så kan ni lista ut det genom följande bilder.

När vi kom hem till min mamma på lördag förmiddag så hade hon dukat upp ett ”djungelkalas” till oss! Bara för att!

Hon hade bakat nyttig kladdkaka utan vitt mjöl och socker i, och på den…

… hade hon dekorerat med små, söta djungeldjur som hon överraskade pojkarna med! Det stod ännu fler smådjur på bordet som dekoration.

Så festligt det kan bli om man bara gör ett litet tema med servetter och dekoration! Hon är definitivt min fest-guru.

Något kul måste man ju ändå ha medan man väntar ut snön! Men nu hörrni. Efter slasket idag så syns ingen snö så långt ögat kan nå på väderleksrapporten, och temperaturerna ser bara ut att höjas. Våren är på väg vänner!! Och fram till dess att solskenet dyker upp där ute så fyller jag min kropp med solskensmat! Next best thing.