Inlägget är reklam för Babyland.se och innehåller annonslänkar

Här är ett tips till alla fellow småbarnsföräldrar!

Visste ni att det finns någonting som heter Play Doh Plus? För det visste inte jag! Om du inte heller gjorde det, så är jag nu den vänliga själen som delar med mig av den informationen.

Play Doh Plus är alltså som vanlig Play Doh-lera, bara mjukare, lättare och mycket enklare att forma! Jag vet inte hur dina eventuella små barn kan hantera sin leklera, men vanlig Play Doh kan ibland vara lite klurig för Zion att leka med själv. Han vill gärna att vi ska vara med och kavla, forma och rulla den. Och de blir ju bara hårdare och hårdare ju fler gånger man leker med den!

Just för dessa små barn finns Play Doh Plus! Konsistensen på leran påminner mest om ett fluffigt moln, och den är helt slät utan något kladd! Det gjorde stor skillnad för Zion att leka med denna i jämförelse med vanlig leklera, och helt ärligt så föredrog jag denna version med hästlängder också!

Play Doh Plus finns att köpa i ett 8-pack med superfina färger HÄR (adlink) och det är en perfekt liten (och inte för dyr) present att till exempel lägga i årets julstrumpa (Vaddå? För tidigt att prata julstrumpor? Naaeeeejj? Eller? Jo. Neeeeee. Eller? Jo. NEJ!).

Och Babyland har fri frakt, snabba leveranser och gratis hemleverans om man handlar för 1000 kr! Supersmidiga med andra ord! Precis som Play Doh Plus :) (Haha, jag kunde inte låta bli)

Kalla det kärlek vid första ögonkastet, men jag kommer inte vilja gå tillbaka till vanlig leklera igen i första taget! Tips tips!