Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Täppta näsor har vi fortfarande här hemma, så i brist på annat innehåll så passar jag på att berätta om det här härliga logikspelet för barn! Perfekt för barn i många olika åldrar, och det behövs endast en person för att spela!

I lådan får man tre lastbilar och flera plastkuber i olika former. De yngsta barnen kommer bara vara lyckliga med att lasta bilarna och köra omkring med dem! Men för de lite äldre (kartongen säger 3+ år) så kan man göra det till ett logikspel! Att fylla lastbilarna på rätt sätt – tänk Tetris!

Man får nämligen med denna bok, och i den finns det fyra olika svårighetsgrader.

På de högra sidorna står det vilken bil man ska ta, och vilka klossar man ska försöka få plats med utan att de ska sticka upp…

… och på andra sidan står det lösningen!

Och sedan blir boken svårare och svårare, så att leksaken kan passa syskon, eller växa med barnet! Supersmart tycker jag!

När jag skriver detta inlägg så har Trucky 3 (adlink) sålts slut på Babyland, men jag rekommenderar att lägga en bevakning på den om ni är sugna på att klicka hem en, kanske till julklapp till och med?

Ni kan också klicka HÄR (adlink) för att se fler spel från samma företag, Smart Games, som verkar vara fulla av nytänkande logikspel för barn och ungdomar!