Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Här kommer jag med ett toppentips på leksak! Detta passar både barn som gillar leklera, och barn som gillar bilar och du vill hjälpa dem att uppskatta leklera :)

Det är ett Play-Doh set med fordon för vägarbete! Paketet innehåller en slags grus-kvarn, ett fordon som kan frakta leran och ett fordon för att trycka ut en väg av leran! Dessutom 4 burkar leklera i färgerna brun, orange, beige och svartglittrig (som grus)!

Man kan lugnt sagt säga att det blev en hit med mina pojkar, då fantasilekar (ofta med fordon) är det de gör bäst, så jag känner att jag bara måste rekommendera detta set till er andra som kanske har barn med liknande intressen.

”Gruskvarnen” är jätterolig att veva ner leran i, och bilarna är självklart en hit! Så skönt att de är två också, då båda mina barn vill leka med dem, och de helt enkelt turas om och byter med varandra.

Detta vägarbetspaket för Play-Doh finns att köpa HÄR från Babyland (adlink), som alltid är ett kanonställe att handla ifrån då de alltid har fri frakt! Tips inför hösten nu, då mysiga innelekar kommer bli fler och fler :)