En modern hemmafru

Puddle Jumper

Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Detta är något jag känner att jag bara måste tipsa om. Denna semester var första gången vi testade Zions nya simväst, Puddle Jumper Deluxe från Piikaboo. Som armpuffar fast med en flytdel på bröstet också!

Jag hade sett liknande på några instagrambilder tidigare och tyckte de verkade superbra, så länge Zion var okej med att ha den på sig…

Och det har verkligen inte varit några problem alls! Den åker på och av hela dagarna här borta med noll protester, så jag tror verkligen den är bekväm och mycket mer flexibel än man kanske tror!

Hur som helst. Jag kände bara att jag behövde tipsa om den då vi alla älskat den, och den funkar så otroligt bra! Supernöjda är vi! Man bara trär armarna igenom den och spänner den på baksidan med en klämma, och sen är man good to go!

Dessutom så lärde sig Zion ”att simma” för första gången denna semester med just denna simväst på! Han har känt sig så bekväm med den att han började kasta sig ut från trapporna till någon vuxen som hållit i honom så han kunnat låtsatsimma, men här om dagen så släppte vi faktiskt taget om honom (men stod alltid precis bredvid såklart) och han fortsatte simma fram och tillbaka. Vet inte hur många längder han simmat sammanlagt nu, men han gör det som om det vore hans jobb, haha. Så allt detta tyder ju på att han känner sig sjukt trygg i vattnet med denna simväst på!

Vi har ett lite äldre motiv på våran, men den nya kollektionens mönster finns att köpa HÄR (adlink) och är verkligen supersnygga! Babyland är ett toppenställe att beställa ifrån då de alltid har fri frakt (woohoo)!

Ett genuint tips från en nöjd kund! :)

 

4 kommentarer

  1. Liz

    Älskar puddle jumpers! Vi har använt dem på alla våra barn. Absolut de bästa flythjälpmedel man kan ha för små barn!

  2. Stina

    Bästa simhjälpmedlet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑