Vår helg var alldeles underbar, och lördagen speciellt! Vanligtvis har vi massa ärenden och saker att göra på helgen (vilket jag i och för sig också tycker är kul), men just denna lördag blev verkligen pojkarnas dag!

På morgonen, när båda pojkarna kommit över till vår säng, så sprang Zion och hämtade två smoothieklämmisar i frysen. En till honom och en till lillebror. Vi var så förvånade, då han så länge glömt att de finns att hämta. Nu för tiden frågar han bara efter yoghurten när han blivit hungrig, men han måste känt på sig att det var lördag, och kände för att festa till det! :)

Så efter att två taggade små killar fått dricka klämmis i sängen så gick vi upp och njöt av en långsam frukost tillsammans medan vårsolen strålade in och skön musik spelade. Alltså finns det någon bättre stämningshöjare än solsken?!

Förmiddagsleken blev lego, medan jag plockade undan frukosten och städade iordning lite.

Sedan tog vi vara på det sköna vårvädret och lekte i lekparken ett tag. Trots att det var den största i vårt område så var vi helt ensamma – kanske för att det var innan kl 10 och vi helt enkelt var överdrivet hurtiga!

Båda pojkarna älskar att gunga!

Sedan gick vi in och medan Sam sov så gjorde vi andra iordning oss, samt lagade mat. När Sam vaknade åt vi, och satte oss sedan i bilen för att se…

Paw Patrol live! Haha, alla som känner Zion vet att hans liv går ut på två saker: bilar och Paw Patrol! Så denna julklapp från mormor och morfar träffade mitt i prick! :)

En riktigt underhållande föreställning var det, med dans, sång, uppdrag, spänning, skratt och självklart en publik proppfull med små barn!

Efter föreställningen åkte vi hem, och fyllda med intryck så fick barnen fortsätta sina lekar i badet. Så mysig stund som avrundade dagen.

Vissa dagar känns helt enkelt lite mer magiska än andra. Och med teaterföreställningar eller inte, så kan vi ju ändå erkänna att de magiska dagarna oftast är just de dagarna som är fyllda med solsken!

(Sa hon med en ton av abstinens och ångest över vad son kan hända på två dagar, haha…)