Alla våra juldekorationer har suttit uppe sedan länge, så det är verkligen dags att jag delar med mig av dem här!

Detta år blev väldigt speciellt, då jag och Tobias aldrig behövt dekorera för julen tidigare trots att detta är vår tredje jul tillsammans som gift par. Tidigare år har vi alltid ”lyckats” pricka in total flyttkaos varje jul… Så vi fick börja lite från början detta år! Väldigt kul och väldigt dyrt, haha. Men jag så nöjd med hur mysigt vi har lyckats få det! Hoppas min dokumentation ger dig lite inspiration :)

 Utanför vår lägenhet möts man av denna vackra krans från Cervera…

Och inne i hallen traskar man förbi vår fina julkrubba. Den är från en resa vi gjorde i Italien, och jag älskar den!

 Soffan får gå i neutrala färger, den ljusa filten och kuddfodralet med tryck är nyinhandlat från H&M Home. På TVn brinner brasan. Fake it ’til you make it (du hittar det på Netflix!).

 Doftljus från H&M Home som gör att hela lägenheten luktar jul!

Sedan har vi vår underbara gran! Vi körde på en extra tät och extra hög plastgran, trots att vi båda är uppvuxna med den äkta varan. Plastgran känns bara enklare nu när vi bor i lägenhet, och ett stort plus är ju att den ser ut som en frickin’ disneygran för att den är så perfekt!

Kulorna är inhandlade på Rusta, Ikea, Plantagen. Fjäderbollar från Household och fåglar från Cervera. Kottarna handlade jag in och knöt på snören själv. Sedan fyllde vi den med ljusslingor så att den skulle bli extra fin på kvällen!  I vardagsrummet har vi kvar våra bordstabletter och ljusstake, och då vårt högra fönster är en balkongdörr och vårt mittenfönster redan är ”täckt” med taklampan så skippade vi adventsstjärnor i detta rum och hängde upp lite snöflingor istället!
I bokhyllan står min ärvda ljusstake och utanför fönsterna kan man skymta vår granljusslinga på vår långa balkong, halvt begravd under all snö.

 I Zions rum har vi satt upp både adventsstjärna och ljusslingor, och i fönstret vakar en uggla och Asiat-Jesus så klart :)

I köket är fönstret fyllt med juldekoration komplett med fejk-snö och julgranskulor i form av cupcakes. I fönstret har vi finaste adventsstjärnan från Clas Ohlson, som nästan ser mer ut som en snöflinga.


Det är så mysigt med dekorationer inför julen, speciellt när det också innehåller lite neutral ”vinterdekoration” också, som gärna får stå kvar lite längre. Hoppas detta inlägg kunde sprida lite inspiration eller idéer!