En modern hemmafru

Halloweendekoration

 Nu har det ekat tyst här inne ett tag! Det blir så när man är sjuk i tre veckor, tyvärr. Första veckan var jag helt paralyserad av feber, andra veckan var jag lite bättre, men endast så mycket att jag kunde ta hand om min son. Nu har jag kommit ut lite och börjar bli helt bra igen, men får fruktansvärda hostattacker när jag anstränger mig. Usch. Hoppas att allt detta är över snart.
Men nog om det! Jag är så glad att jag hade höstdekorerat hela vår lägenhet innan jag blev sjuk, för då har jag i alla fall haft mycket fint att titta på :)

Jag tänkte dela lite bilder från vår höstdekoration här hemma. Vi kombinerar höst och halloween, då jag älskar hela den looken. Tycker inte ett dugg om monster och läskiga saker, men pumpor, fladdermöss och kanske lite spindelnät är gärna välkommet!

 Tv-bänken har blivit full av höstlöv och pumpor, dock inte äkta så de håller år ut och år in.

 Men va? Vad är det som flyger fram från bakom deras tv-skärm? That’s right, vi har en liten svärm av fladdermöss på plats också.

 Det är 3D-fladdermöss som man viker vingarna på och fäster fast med häftkuddar. Supersmidigt!

  Pumpalykta och mer löv på vardagsrumsbordet. Älskar dessa, de får lysa hela dagarna här hemma.

 På matbordet har jag nya kopparfärgade underlägg, och en ljusstake formad som en trädgren. I fönstret står två svarta ljusstakar med orangea ljus i.

 Ljusstaken är från HM Home och är nyinköpt! Så nöjd!

 Köksfönstret fick sig en svängom med doftljus…

… och även tvättmaskinen på badrummet.

 Tillslut har vi hallen, där det ligger lite löv och hänger en hel pumpagilang på väggen. Gick lite väl all in med den kanske, då alla tror att de anlänt till en halloweenfest när de kommer innanför dörren, men om det är en högtid så ska det kännas! Varför inte liksom?

Detta får nog sitta uppe ett par veckor till, sedan är det mitten av november och snart advent hörrni! Fattar man ens det? Det är så overkligt. Det som är väldigt praktiskt på ett år som detta, då både halloween och advent är samma månad, är att det behöver aldrig vara odekorerat hemma – man kan bara gå direkt från höstdekoration till juldekoration! Score :)

 

2 kommentarer

  1. Marianne

    Du är en otroligt bra dekoratör! Såå mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑