Igår tog familjen Angelback en riktig familje-dag. Alltså, åkte till Ikea :)

Vårat badrum, som vi framöver hoppas på att kunna renovera totalt, har en ganska bra storlek men väldigt lite förvaringsutrymmen. Vi har en tvättmaskin/torktumlare där inne, och har ursprungligen förvarat all tvättmedel i städskåpet i köket och bara plockat fram allt när vi tvättar. Men. Enda sedan Zion kommit så har ju den där maskinen fått jobba konstant, och alla tvättmedelskartonger har stått och skräpat på tvättmaskinen nästan hela tiden. Ingen idé att plocka undan dem liksom. Så tråkigt och så fult.

Så vi tog tag i det igår! En vägg inne i badrummet har stått helt tom, så vi åkte och köpte hyllor och fina glasburkar på Ikea för en liten makeover!

Så här fint blev det!

Min duktiga man fixade rätt skruvar och kastade upp hyllorna på en gång, och jag fyllde alla burkarna med tvättmedel. Så sjukt mycket tvättmedel, jag vet, men vi gillar att tvätta Zions saker parfymfritt och ibland när vi bara tvättar våra saker vill vi använda vanligt tvättmedel.

Sköljmedlet hällde jag också upp i flaskor och jag tyckte resultatet blev jättefint. Skrev vad allting var med min label maker.

Tvättmaskinen blev äntligen fri från massa fula kartonger och kvar blev bara blommor och doftljus. Riktigt skönt!

Ett enkelt sätt för en fin uppdatering i badrummet! Och dessutom riktigt ordning och reda, som jag lever för. Nu blir jag så glad varenda gång jag går in dit!