Vi har långsamma, sköna dagar här hemma nu. Min man har avslutat ett av årets mest intensiva arbetsperioder, då jag blev ganska ensamstående med pojkarna lite för länge för mitt eget tycke. Så nu kan vi alla äntligen pusta ut igen – han är hemma lite extra och vi hittar på mysiga, trevliga aktiviteter tillsammans.

Mycket gott äter vi såklart, som alltid! Denna förmiddag mixade jag en apelsin tillsammans med is och kallt vatten! Så svalkande, supersurt och gott efter ett långt städpass! Apelsinjuice har ju många gånger endast apelsin som ingrediens, men det behövs pressas så extremt många apelsiner för ett glas, så man får i sig så stora mängder fruktsocker på det sättet! Jag skulle lätt kunna dricka 10 apelsiner, men aldrig orka äta lika många (vilket man nästan gör på det sättet). Så detta är en smartare version – också perfekt om man ändå brukar gilla sin juice med is i :)

Vi njuter av en långhelg tillsammans just nu. Zion springer hysteriskt runt med sina Cars-bilar och Paw Patrol-leksaker och Samson rullar intresserat efter honom!

Det är verkligen så roligt hur dessa två kan få varandra att skratta hysteriskt!

Åh juste, vi har dekorerat för jul också! Men det är en hemlis än så länge…