babyshower1Jag fick världens finaste baby shower!

Min mamma, syster och bästa vän hade förberett så fint och alla mina vänner som kom bidrog verkligen till att det blev världens finaste dag! Så tacksam för alla människor i mitt liv som älskar mig och kommer älska min son. He’s a lucky dude.

Det var ingen överraskningsfest alls, utan jag hade fått vara med och bestämma datum och varit väl medveten om festen från början. Det är ju så olika i hur folk är, men i mitt fall (vilket jag tror många också skulle uppskatta för egen del) så tycker jag bättre om att inte bli överraskad. Man kan fixa i ordning sig innan, vara inställd på att träffa alla människorna, inte behöver planera om allt man kanske hade att göra egentligen och framför allt så är ju hälften av det roliga med en fest att längta efter den innan den händer.

Jag tror de flesta gör överraskningsfester för att de som planerar festerna tycker det är roligare så, men i mitt fall så var alla jätteglada att jag visste om allt innan! De kunde fråga mig frågor om be om min input på saker, fast jag inte behövde göra något själv. Så perfekt upplägg det kunnat bli, tycker jag!

babyshower2babyshower5babyshower7

Fikabordet var helt magisk med en specialbeställd tårta som var out of this world! Allt gick självklart i pojk-temat och allt smakade så GOTT!

babyshower6babyshower4

Dekorationen var så genomtänkt och fin. Vi hade tävlingar, men inga ”jobbiga” sådana (ogillar verkligen lekar och tävlingar på fester i vanliga fall), utan bara roliga, och med riktigt fina priser! Vinnaren gick hem med en helt ny parfym, men ingen var en förlorare!

babyshower3

På varje plats fanns en liten presentlåda som jag bara tänkte att det skulle ligga någon godis i, men när vi öppnade dem så fanns det ett nagellack i varje låda, i en perfekt babyblå färg! En sådan fin överraskning!

I slutet av eftermiddagen så fick jag öppna alla presenter som folk hade tagit med sig, och det var så fina saker! Allt från kläder och gosedjur till babynest och filtar! Jag och bebisen blev rejält bortskämda. Framför allt så var det så härligt att träffa så många av ens fina vänner på en och samma gång. Det är inte så vanligt att det händer, och det fanns många som kom som jag inte hade haft tillfälle att träffa på riktigt länge innan den dagen.

Kortfattat så var det en riktigt, riktigt bra dag!

babyshower8