En modern hemmafru

Dinosauriekalas

Igår hade vi ett litet familjekalas för Zion och Samson som fyller 4 och 2 år med bara några veckors mellanrum!

Temat på deras fest blev dinosaurier, då de verkligen älskat dinosaurier på senaste tiden! Enkelt tema att göra också, krävs så lite för ett stort intryck. Här kommer en bildbomb från kalaset!

Massor av kusin-bus!

Och jag hade mina kalasigaste örhängen, dagen till ära.

Och så hade vi ett gott fikabord såklart!

Frukt, bär och grädde…

Kakor, chips och godis…

Och chokladtårta! Fri från vitt socker, vitt mjöl, och verkligen supergod! Sjukt stolt över den också, då jag faktiskt aldrig bakat tårta förut, haha. Tycker det är så jobbigt att baka något som man inte kan provsmaka innan man serverar. Tack och lov så provbakade jag denna för någon månad sedan, så jag kunde justera den så jag blev nöjd.

Som dekoration så använde jag bara tallrikarna och servetterna jag hade köpt, samt några plastdinosaurier från Dollar Store som jag hade gjort partyhattar till!

Jag gjorde dem av papper, mini-pompoms och elastiskt snöre. Limmade ihop med limpistol. Så enkelt men så gulligt!

På bordet så hade jag också placerat ut pojkarnas dinosaurieleksaker.

Lyckliga pojkar!

Och sedan var det självklart dags för presentöppning!

Så lyckliga pojkar!!

Vi hade så roligt och det var så sjukt trevligt att ha ett litet kalas och fira pojkarna med familjen, när man annars bara stannar hemma utan att träffa någon alls! Sådan lycka att vi alla var friska så det gick att genomföra.

Samsons födelsedag har ju redan varit, och på lördag är det Zions dag. Efter det har vi ett litet barnkalas för deras bästa vänner, sedan är Bröderna Angelbacks födelsedagsperiod slut för i år! Ändå bra med födelsedagar i dessa mer isolerade tider, då de har lite nya leksaker att sysselsätta sig med nu, haha!

 

3 kommentarer

 1. Emelie

  Nu bara måååste du skriva receptet på tårtan! Båda mina barn fyller nu snart i april och det skulle vara perfekt att ha en sån tårta till kalaset!

  • Julia Angelback

   Vad kul att du känner så! Tyvärr hinner jag inte få upp receptet på bloggen, men länken till receptet jag utgick ifrån är denna: https://livinghealthywithchocolate.com/desserts/paleo-chocolate-cake-grain-gluten-dairy-free-3341/

  • Julia Angelback

   Det enda jag justerade var att min form var större än formen som användes i receptet, så jag tog ut tårtbottnarna ur ugnen tidigare än angivet, samt att jag tredubblade smeten för mittenlagret, och använde den både som mittenlager och även på/runt tårtan. Jag skippade alltså att göra den angivna frostingen på det sättet! Kan vara klurigt att konvertera måtten om du inte har amerikanska måttsatser hemma, men om du testar dig på den så hoppas jag att den blir lika god som min! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑