disney2disney3disney4disney5disney1disney6disney7disneyland1När vi var i Los Angeles så spenderade vi självklart ett par dagar i Disneyland. Av alla ställen i världen så är Disneyland i Kalifornien min absoluta favoritplats. My happy place.

Denna gång var jag lite för upptagen för att ta riktigt bra bilder, men vi var där i början av september, och hela Main Square var redan full av pumpor. Och detta år fyller Disneyland 60 år, så det var dekoration i temat av diamantjubileum överallt!

Jag sprang runt med min Peter Pan-rosett i håret och njöt av euforin tillsammans med min man, och vi var så glada över att vi faktiskt var tre familjemedlemmar där, och att vi var på Disneyland t.o.m. när lillen/lillan var i magen. Det kommer ungen få höra varenda gång vi åker tillbaka dit tillsammans.

I parken så avslutas dagen med ett fyrverkeri-medley i 20-25 minuter, då de största fyrverkerierna jag någonsin sett är tajmat med musik och repliker från diverse Disneyfilmer. Även detta var helt omgjort för diamatjubiléet, och var mer makalöst än någonsin. Och detta gör dem varje kväll. Det är helt overkligt.

Och efter varje dag vi var på Disneyland så behövde vi ju självklart en återhämtningsdag på St. Monica Beach. Min absoluta favoritstrand…

stranden1stranden2