bryggan6

I förmiddags när jag hade tvättid och gick fram och tillbaka i ett grått och kyligt väder så drömde jag mig hellre tillbaka till en brygga i solen, där jag och Tobias satt för några dagar sedan i Skåne.

bryggan7bryggan4bryggan5

Lite vindar skadar ju ingen så länge solen är framme och värmer.

bryggan3bryggan2

Har nästan slutat titta in på min älskade app yr.no, då regnmoln kommer förstöra chanserna vi har att njuta av värmen en vecka framöver (allt blir förstås svårare också när bästa vännen ligger och solar på en strand någonstans i Frankrike). Jag ska dock på semester i september, tack och lov, när min desperation kommer ligga på sin yttersta gräns!

Jag hörde en amerikansk tjej säga igår att där hon bor är det så varmt att hon kommit till den punkten att hon längtar efter att hösten ska komma. Medan jag satt och tänkte för mig själv att jag fortfarande längtar efter att sommaren ska komma. I slutet av juli.

bryggan1

Tills dess stannar jag inomhus och blundar, fastän det är min favorittid på året. Sommaren får faktiskt försöka lite hårdare än vad den gjort detta år. Impress me, summmer! Jag vet att du kan!