Förra veckan fick Zion för första gången träffa sin vän Chloé, som annars bor i Norge. Jag och hennes mamma har varit vänner sedan vi var barn, och fick uppleva glädjen av att vara gravida samtidigt (hur sjukt egentligen?). Synd bara att vi bor så långt i från varandra, men vi fick ändå uppleva mycket tillsammans!
Precis när hon gick ut med att hon var gravid, så testade jag positivt på stickan, så hon låg ca 3 månader före mig. Vi sågs på hennes baby shower, då hon taggade att föda och jag såg fram emot mitt första ultraljud, och sedan sågs vi igen på min baby shower, då hennes dotter var ca 2 månader. Under tiden blev det att skriva till varandra och relatera över saker på internet. Så speciellt, det där! Jag är verkligen glad att jag hade någon i min ålder som gick igenom samma saker, samtidigt!

Nu hade vi dock inte setts sedan Zion föddes, förrän förra veckan. Chloé 7 månader, Zion nästan 4. Vi sågs först över en lunch och sedan hemma hos mig när flera av mina vänner kom över på en fika. Båda gångerna blev barnen sååå glada av varandra! Chloé ville hålla Zions händer och Zion började prata bebissnack för fulla rullar. Så roligt att se!

 

Finaste små älsklingarna!

Nu ser vi fram emot att uppleva många fina minnen tillsammans när de här små växer upp, så nära i ålder. Vi har så mycket kul att se fram emot!