Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar 

Vår familj julen 2016

 

Dags att ta tag i våra julklappsinköp? Njaaaa… joooo… va, nej…. jo, kom igen det blir kul… hmmm…. nej!… jooooooooo…. okej, ja.

Bara lita på mig. December har nog med stress, och nu när vi alla helst ska handla hemifrån genom våra datorer istället för att springa ut i affärer så vill vi vara ute i extra god tid då varor kommer ta slut i lager och frakttid kommer förlängas ju närmre julen vi kommer. Let’s be honest.

Vi kör, okej? Vi kör.

Jag hade en tanke detta år ifall jag skulle dela med mig av lite julklappstips för barn, och frågade på min instagram om det finns intresse, och 3 av 4 svarade JA! Jag kommer att dela upp mina julklappstips i 8 olika kategorier, och visa upp 2 kategorier per inlägg. Så denna vecka kommer ni få hela 4 inlägg med tips och bilder!

Jag är ingen leksaksexpert, men jag spenderar nog ändå mer tid än genomsnittligt på dessa leksakssidor, då jag ofta har bloggsamarbeten med dem. Så i varje kategori så har jag försökt inkludera saker som riktar sig till olika åldrar, prisklasser, intressen m.m.

Nu är det ju bara du som känner dina barn och ska välja presenter till dem, så om du inte hittar något här som passar dem så hoppas jag åtminstone att du kan ta sakerna i dessa kollage som någon slags inspiration! Sedan, ifall du skulle handla genom mina länkar så får jag en väldigt liten summa (utan att det kostar dig extra) som bidrar till vår dröm att kunna hålla mig hemma med barnen så länge som möjligt :) Så det uppskattas ju självklart om du ändå tänkt handla något!

Här kommer dagens kategorier!

 

Lärorikt

(alla adlinks)
I denna kategori så äger vi hälften av sakerna, och älskar dem! Det nedersta setet med klossar används hela tiden här hemma, nyckelpiga-klockan har faktiskt små magneter som gör att siffrorna sitter på plats, och teleskopet önskade Zion sig till förra julen.
Leksaken överst till höger är faktiskt något vi valt som en av årets julklappar, och jag tror båda våra pojkar kommer älska den! Det är som en stängd labyrint där man ska lägga rätt antal äpplen i djurens korgar. Till sin hjälp har man en slags magnet-penna som man kan använda för att leda de magnetiska äpplena till rätt korgar. SÅ roligt och lärorikt. När vi fick hem den så ville både jag och min man sitta och leda äpplena rätt med magneten, haha. Så den får en extra rekommendation!

 

Aktivt

 

(alla adlinks)
Här hemma har vi både en leksakstunnel (perfekt för aktiv lek när man helst stannar inne), innebandyklubborna samt den röda åkmadrassen som Zion absolut älskar att åka ner för backarna med på vintern! Det går ruskigt fort med den, och det är ju alltid ett plus :) Förra vintern så sålde den slut online, så passa på nu om du vill klicka hem den! Finns även i en större version.

 

Håll utkik efter kommande 3 inlägg med leksakstips som kommer komma ut i veckan!