Inlägget innehåller reklam för Jollyroom genom annonslänkar

Vår familj julen 2019

 

Sista inlägget med julklappstips! Woohooo!

Idag får ni bli inspirerade av spel och adventskalendrar! Jag vet, adventskalendrar är tekniskt sett ingen julklapp, men så påkostade och satsiga de blivit de senaste åren så skulle jag definitivt klassa dem som en tidig, lite utspridd, julklapp :) Plus att de går snabbt nu, så om man vill klicka hem en så får man passa på nu innan favoriten tagit slut!

 

Spel

(adlinks)

 

Brio-labyrinten för små barn har ni sett mig skriva om tidigare, och Babblarna-spelet var faktiskt det första sällskapsspelet mina barn fick! Den är jättesmart utformad för de minsta, då man lär sig att slå tärning, jobba tillsammans och samtidigt vänta på sin tur.  Smart Games-spelen måste jag tipsa extra om också, då de är små logikspel utformade för en person. Olika mycket kluriga (står alltid ålder på framsidan), perfekt present och de finns fler på hemsidan om du söker Smart Games!

 

Adventskalendrar

(adlinks)

 

Jag känner mig gammaldags när jag ser hur coola adventskalendrar har blivit på senare år! Avis är vad jag blir, och jag vill ha en själv, haha. Mina barn hade absolut älskat Paw Patrol-kalendern (älskar att man kan se på hemsidan vad som inkluderas i den), och den med djur.
Jag hade älskat att ge dem Playmobils julkrubba. Jag blev så glad när jag såg den, då det inte är direkt mainstream att hitta kristna julleksaker för barn (vi är kristna och därför är detta vad julen handlar om för oss), och om barnen hade fått öppna en lucka av den hela december så hade mammahjärtat blivit varmt. Och jag hade inte kunnat leva med mig själv om jag inte också hade inkluderat Playmobils Tillbaka till Framtiden-kalender, som min pappa skulle svimmat över om han visste att den existerade. Haha, man kan lugnt säga att det finns adventskalendrar  för alla!

 

Detta var det sista av mina inlägg med julklappstips för barn! Jag hoppas och tror att denna serie kunde ge några av er lite inspiration! Som sagt, denna jul blir nog lite annorlunda, och julklappar är bra att börja klicka hem från datorn redan nu, då de säkert blir lite överbelastade i jul när alla vill handla hemifrån. Lycka till med shoppandet, men tappa aldrig fokus på vad julen egentligen handlar om :) Kram från mig!