En modern hemmafru

En lekplats till pojkarna

Snacka om att vi jobbade på ett drömprojekt denna helg! En egen lekplats till pojkarna hemma hos sin mormor och morfar! Vi spenderar ganska mycket tid ute hos dem, och då de bor ganska avskiljt utanför stan och har stora gräsytor runt sitt hus så tänkte vi att detta skulle vara perfekt för pojkarna att springa av sig i. Det är något man växer in i också, och kommer nog vara lika roligt för dem om 10 år.

Vi beställde en byggsats som man behövde bygga ihop själv – brädorna var färdiga och utmätta, och de kom med en färdig manual, men man behövde mäta upp och skruva ihop allt själv.

Sedan behövde allt märkas ut på gräsmattan och borras ner i marken med betong för att stå så stadigt som möjligt.

Vi kapade även några grenar från buskaget bakom, så de inte skulle stå i vägen för gungorna. Zion tog några vattningspauser med mormor, annars levde han livet med alla männen som gick runt med sina verktyg. Allt var så spännande och han test-klättrade upp för lekplatsen många gånger under byggandets gång. Kvalitetssäkrade :)

Men nu står den där färdig! En borg med ett fönster och en kort stege, klättervägg, rutschkana, två gungor, hög stege, ”solstol” på toppen och surfbräde-simulator, samt ett tomt rum på ”nedervåningen” som vi kommer fylla med små roliga saker framöver.

Jag är så, så, så glad för våra pojkars skull att de ska få växa upp med denna lekplats i sin mormor och morfars trädgård! Alltså vilken dröm!!

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Jag håller med dig! Vilken dröm! WOW! Alla pojkars dröm :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑