Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Barnen här hemma är alltid inne i faser, ofta relaterad till vilka filmer och serier de älskar just nu. Jag var precis likadan när jag var liten.

Zion nyaste fas är Robin Hood. Han började titta på filmen för några veckor sedan och älskar den (såklart). Han har ett utklädningsset som ska föreställa Legolas från Sagan om Ringen, och den blev perfekt som Robin Hood! Zion bad om Robins klassiska mössa också…

… och då blev ju mössan från hans Peter Pan-kläder helt perfekta! Vad är oddsen, tänkte jag, att Robin Hood och Peter Pan har likadana mössor, haha? Det är ju inte som att vi har en hel hög utklädningskläder här hemma (de brukar inte tycka det är så kul i vanliga fall), men där fick vi till det!

Samson är galen i fordon, precis som Zion var i samma ålder, så hans favoritfilmer just nu är Flygplan (bilden ovan är det klassiska upplägget när de ser Flygplan – två leksaksflygplan var, så de kan återskapa de vilda tävlingarna!), och såklart Cars.

Ah, Cars. Deras trogna favoritfilm sedan Zion var… yngre än på bilden ovan!

Zion såg mängder av prinsessfilmer med mig när han var superliten (på tiden då jag fick bestämma filmerna), men första gången vi satte på Cars så bara lyste hans ögon upp! Efter den dagen fick jag inte se massa prinsessfilmer längre… Och hans största kärleksbevis när vi tog hem lillebror Samson från BB var detta…

Han delade med sig av sina Cars-figurer! Kärlek!

Men kärleken som kanske brunnit ännu mer än Cars är Paw Patrol! Har ni småbarn som älskar Paw Patrol där hemma?

Zions obsession började strax innan hans tvåårsdag – dagen då han fick alla valparna i present av sina far- och morföräldrar. Mellan två och tre års ålder ungefär, så var Paw Patrol hans bästa vänner!

De ritade tillsammans…

De åt tillsammans…

Zion fick göra ett eget valpmärke i trolldeg, med sitt handavtryck och alla valparnas tassavtryck…

Och mother of the year (hehe) fick göra valp-valp-boogie dansmattor till honom.

Han har alltid gillat att leka med dem, trots att intresset kanske svalnade något omkring när han blev tre och fick ännu fler olika intressen.

Men nu har Samson kommit upp i åldern då han verkligen upptäckt Paw Patrol, och då levde passionen upp i Zion ännu en gång!

Alla valparna står fortfarande uppställda inne i pojkrummet i sin trogna Paw Patroller. Den är förresten en toppenpresent om du har någon som älskar Paw Patrol där hemma, och redan har alla valparna! För barnen blir det en leksak, och för oss vuxna blir det snygg och praktisk förvaring, haha!

Den går att öppna och fälla ihop, har dörrar, dekorativa klistermärken och gör klassisk Paw Patroller-ljud också! Dessutom kommer den med karaktären Ryder och hans fyrhjuling. Baam.

Zion fick den i julklapp förra julen, och den har verkligen varit en hit sedan dess! Om du har någon du vill köpa den här häftiga leksaken till (i julklapp eller kanske tidigare), så finns den att köpa HÄR (adlink).

Hett tips till alla små valp-älskare där ute :)