Här kommer ett gäng bilder från de senaste veckorna som jag aldrig lade ut på bloggen! Det händer inte så mycket utöver det vanliga här hemma, men jag älskar min vardag så det är helt okej med mig! :)

Några bilder från när vi senast besökte 4H-gården, innan kylan kom. Man kan skymta att jag har glasögon på mig – jag fick någon superkonstig sak för ett par veckor sedan. Jag trodde det först var en ögoninflammation då mina ögon blev helt röda och sved massor! Men när det blev torra fält i ansiktet så förstod jag tillslut att jag helt enkelt var totalt uttorkad i ansiktet. Jag fick ta ut linserna och köpa ett par billiga, färdiga glasögon och smörja både ansiktet och insidan av ögonen (finns tydligen gel för det). Använder fortfarande glasögonen någon gång i veckan för att ge ögonen en paus, men personligen tycker jag verkligen att det är himla opraktiskt med glasögon! Haha, skulle aldrig kunna leva såhär på heltid.

Biblioteket har vi också besökt som alltid. Maken jobbar inte måndagar så vi passar alltid på att göra grejer som bibblan, affärer, badhus osv på måndagar när allt är tomt på folk, haha.

På tal om maken så är jag som alltid så tacksam för honom. Världens bästa, finaste, stabila, mest omtänksamma och familjekära man och pappa.

Och vilka barn vi har sen! Det är så så roligt nu när Samson har blivit större, och de är liiiiite mer på samma nivå. Båda fantasileker, springer runt och jagar varandra… ja, det är så skönt. Inte två barn i helt olika faser längre.

Jag klippte håret på dem nyligen också. Galet snygga blev dem. Helt opartiskt, haha!

Samson hår är så speciellt – han har rakt hår, förutom det övre lagret av håret på bakhuvudet, där har han typ 5 perfekta korkskruvar! Typ Zions hår. Det är därför vi väntade så länge med att klippa det, vi väntade på att hans hår skulle bli lockigt. Men nej, de där 5 korkskruvarna på bakhuvudet var det enda som hände. Håret under och runt omkring (alltså nästan hela håret) förblev spikrakt, och därför klippte jag honom i en helt annan frisyr än Zions. Tyckte faktiskt han blev jättefin i det. Motsatser, ännu en gång.

Och sjukaste då – en gång när Zion satt i mitt knä så såg jag en svart tunn tråd i hans hår… tills jag insåg att den satt fast, och det var inte en tråd, utan ett hårstrå! Han har alltså ett svart hårstrå på bakhuvudet, mitt i hans blonda svall! Deras pappa har väldigt mörkt hår, och jag har ju därför alltid vetat att de kan få mörkare hår i framtiden, men det borde ju inte hända ett hårstrå i taget, haha!

Och såhär ser mitt momlife ut nu för tiden när vi lämnar hemmet. En vagn och en sparkcykel. Zions passion för sin cykel exploderade på sensommaren, och nu vill han cykla överallt. Han är inte helt ”där” än då han kan lyfta fötterna i stora nerförsbackar, men balanssinnet blir bättre och bättre för varje gång, och han glider liksom fram med stora steg och lyfter fötterna så fort han får chansen. Jag är så stolt över honom!

Det var mina små glimtar ur vardagen! Och oktober är här, så detta är din påminnelse att det är dags att öka intaget varm choklad och dra fram de varmare kläderna ur förrådet. You’ll thank me later.