En modern hemmafru

Förberedelser

Ungefär det enda jag orkar med att göra nu för tiden är att förbereda för lillebrors ankomst, mentalt och praktiskt. Checklistor som blir kortare, inköpslistor som checkas av och väskor som blir packade. Jag är så inställd på att vara förberedd med flera veckors marginal, ifall det skulle sätta igång tidigare än beräknat. Min syster kom en månad för tidigt (typ nu alltså!), så en super-planerare som mig själv vågar inte ta några risker, haha. Här bäddar jag och Zion iordning för lillebrors liggdel i vagnen. Zion insisterade på att testa bekvämligheten för varje sak vi lade in. Jag tror hans enda invändning skulle vara att den är lite trång, haha!

Näst på listan: Fortsätta packa BB-väskan, sterilisera flaskor och nappar, sätta babyskyddet i bilen. Och kanske städa ugnen så man slipper vara rädd för att brandlarmet ska börja tjuta varje gång man slår på den… :)

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Åh så spännande! Och så kul att du har börjat blogga igen. Jag har verkligen saknat det.
    Kan du inte lägga upp nån mer bild på magen? Sånt tycker jag är så kul.

    • Julia Angelback

      Tusen tack, så glad jag blir! Åh, absolut! Ska bara ta bilderna först – det blir inte alls lika många med andra barnet ;) Nu har jag en anledning att ta mig i kragen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑