Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff.se.

Är du en bad-person, eller en dusch-person? Jag är 100% en bad-person, och byter alla dagar i veckan ut en snabb och uppiggande dusch mot ett kvällsbad med levande ljus, ett glas cola och en serie på laptopen. Ni kan ju förstå hur desperat jag blivit efter ett badkar nu när vi bott i denna dusch-lägenhet i två år, och hur min förtvivlan eskalerade när jag insåg att måtten i vårat badrum aldrig kommer få plats med ett heller! Inte ens ett extra smalt badkar skulle kunna ställas in där vår lilla dusch nu står.

Jag hade sett bilder på den här badbaljan för vuxna (adlink) tidigare, men aldrig tänkt på den som ett riktigt alternativ då den, på produktbilder, nästan sett lite ut som en skämt-produkt för att den ser så liten och trång ut. Men i mitten av min graviditet, då jag blev SÅ SLUT av att duscha, och bara längtade sönder mig efter lite vardagslyx, så sa jag till min man att ”nu duschar jag inte igen, jag ska ha ett badkar!” Haha. Tragiskt nog var jag ganska seriös också. Då fanns inga alternativ kvar än att klicka hem den där badbaljan, som ändå hade gett oss hopp med sina strålande kundrecensioner.

Inte visste vi då att vi några månader senare skulle kalla den för vårt tveklöst bästa köp 2017!

Oj vad vi önskar att vi hade köpt denna mycket tidigare! Både jag (167 cm, höggravid) och min man (185 cm) får så bra plats i denna badbalja, då man liksom sitter på ett speciellt sätt och tyngdlösheten i vattnet gör att det inte alls känns så trångt som vi trodde det skulle göra! Vi båda använder den konstant och ingen av oss duschar längre, haha. Ett plus är att den är så liten att den får plats att stå i vår dusch, så den tar inte upp någon plats i badrummet heller.

Jag rekommenderar verkligen denna badbalja starkt till alla som saknar ett badkar i sitt hem! Trots att vi tyckte den kändes lite dyr innan vi köpte den, så var den värd varenda öre och lite till. Den är så bekväm, och har gett oss så mycket glädje, avslappning och vardagslyx!

Om du också vill klicka hem denna badbalja så finns den att köpa HÄR (adlink). Om du är som mig så kommer du inte ångra dig!