En modern hemmafru

Planerar födelsedagar

Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Det är BIRTHDAY SEASON hemma hos Angelbacks! Woohoo!

Seriöst, så mycket firande på gång nu, då våra killar endast har tre veckor mellan sina födelsedagar.

I helgen har vi ett gemensamt barnkalas för dem, då vi bjudit in deras bästa vänner tillsammans med familjer på ett Paw Patrol-kalas. Dagen efter firar vi i familjen Samsons faktiska 2-års dag! Helgen efter ska vi fira en av pojkarnas bästa vän på hans födelsedag. Och helgen efter det är det dags för oss igen, då vi bjudit in närmaste familj/släkt på fest (denna blir dinosaurie-tema) för båda pojkarna. Och helgen efter det (pust, nu börjar man bli andfådd av att läsa det här), firar vi i familjen Zions riktiga 4-års dag! Crazy!

Har fullt upp med förberedelser, som ni kan förstå, men vi har i alla fall alla presenter färdiga! Jag satt och slog in dem här om kvällen för att inte behöva tänka på det i hela kalas-dimman. Slänger på lite snöre kvällen innan bara, så vi kan förvara alla i en kartong ute i förrådet tills dess, haha. SÅ nöjd med presentpapperet vi hittade – Musse Pigg och Nalle Puh-papper från Lekia och safaridjur och bokstavspapper fyndade jag på Ica Maxi!

Blev också SÅ glad när jag kunde klicka hem dessa engångstallrikar (adlink) till dinosauriefesten! De ser ju så speciella och fina ut, när de inte är så där klassiskt runda. Mycket fika får det plats på dem också, haha!

Även dessa servetter (adlink) kärade jag ner mig i så fort jag såg dem! Dessa är också formade efter dinosauriens taggar på ryggen, så de har det där lilla extra. Ska bli så kul att lägga upp dessa på fikabordet!

Busungarna (speciellt den äldsta) hittar ju självklart på nya saker varje dag som de önskar sig, haha! Det gäller att hänga med.

Jag kommer hålla er uppdaterade om hur festerna blev – som många av er listat ut så är kalas och fester något av mina favoritsaker, och fastän jag håller det enkelt så älskar jag det där lilla extra! Födelsedagssäsongen, come at me!

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Visa gärna vad ni har tänkt köpa för presenter. Mina två fyller ju år i april 😁

    • Julia Angelback

      Okej, jag kan försöka fixa det! Minstingen fyller år i helgen och storebror i början av april. Kan försöka ta ett kort när de öppnat sina paket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑