Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Idag fyllde denna underbara pojke 2 år!

Vi har haft en superdag tillsammans, och fastän vi både har familjekalas och kompiskalas framför oss att se fram emot så firade vi i familjen honom idag, på hans riktiga dag!

Igår kväll laddade jag med att fylla pojkarnas bord med massa små ballonger (har fortfarande massor av ballonger att använda upp, som blev över från… vårat bröllop för nästan 6 år sedan, haha). Jag skrev hela alfabetet på ballongerna också, bara för att storebror Zion skulle uppskatta det (vilket han absolut gjorde).

Pakethög! Dessa bar vi fram till Samson när hela familjen hade vaknat (strax innan 06).

Alla presenter vi gav honom blev en sådan hit! Han älskade verkligen allt!

Den här Mowgli-bebisdockan som jag fyndade från Disney Store för halva priset blev hans älskling idag. Han verkligen älskar bebisar, men har aldrig haft en bebisdocka själv (bara hemma hos mormor och morfar), så jag blev så glad när jag hittade denna! Han älskar ju både bebisar och Djungelboken, så detta var den ultimata presenten till honom! Han kramade och bar den hela dagen och utropade ”beeeebiiis!” varje gång han såg den, haha! Komplett med lövfilt och blom-skallra.

Denna leksak är också underbar! 6 bin och bikupor i rejält trä, och kommer med en tång. Tanken är att man både kan öva på färger och finmotorik, då man endera använder fingrarna eller tången för att placera de olika bina i sina kupor. Perfekt för Samson som börjat härma massa färg-namn, men inte lärt sig vad de betyder än. Och bina är så sjukt söta, så pojkarna tycker om att bara leka med dem också! Denna roliga, lärorika och vackra leksak finns att beställa HÄR (adlink).

Vi köpte ett litet set med små arbetsbilar också. Dessa fick jag aldrig bild på, då Zion adopterade dem i några timmar och jag aldrig fick chansen, haha. Men tänker speciellt att de kommer passa bra till pojkarnas sensoriska lekar! Länkar i alla fall till dem HÄR (adlink). Mycket lek för en billig peng!

Och denna present var alldeles ljuvlig! En glasskiosk med glassar i trä. Denna klickade vi till och med hem innan vi bestämde vilken av pojkarna som skulle få den i present, då vi visste att båda skulle älska den. Den har strutar, koppar, glassdelar, sås, och en färdig meny!

På baksidan av menyn ser man de olika stegen man måste följa för att sätta ihop just den glassen som beställdes. Så pedagogiskt ju!

Jättefin kvalitet och verkligen en superrolig lek! Passar alla åldrar! Länken till denna glasskiosk finns HÄR (adlink). När detta inlägg publiceras ser den ut att vara slutsåld, men det finns liknande, också väldigt fina, HÄR, HÄR och HÄR (adlinks).

Zion hade valt att ge Samson en teservis i plast från Flying Tiger i födelsedagspresent. Perfekt, då kan vi ju dricka lite te till våra glassar :)

Vi hade en supermysig morgon då vi bara lekte och gosade tillsammans. Och Zion var så duktig som var på så bra humör och glad för sin lillebror som fick så fina presenter.

Till frukost mumsade vi på våra älskade nyttiga chokladmuffins (länk till recept HÄR) i ära av vårt lilla chokladmonster.

Och medan min man skulle jobba på förmiddagen så hämtade min mamma oss så vi kunde åka hem till henne och spendera dagen där! Hemma hos mormor och morfar är ju typ pojkarnas favoritplats på hela jorden, haha. Jag håller med. Och trots att vi ska fira honom tillsammans på familjekalaset om ett par veckor, så överraskade mormor oss med en liten födelsedagsfest hemma hos sig, ändå!

Med kakor, tårta och godis så firades Samson ännu en gång, och resten av dagen spenderades bara med att leka med alla nya leksaker såklart.

En tvåårsdag kan ju knappast bli bättre än såhär! :)