En modern hemmafru

Samson, a year in the life

Idag fyller vår älskade minsting 1 år! Kärt barn har många barn, och här hemma går han under Samson, Sam, Sammi, Sammiboy, Sam-Sam, Samsonite, Samson the handsome.

Underbara, coola, chilla unge! Motsatsen till sin storebror i nästan alla sätt, men precis lika ljuvlig! Tänk att vi kunde få två små pojkar som är så olika. The perfect piece to our puzzle.

När Zion fyllde ett år lade jag upp ett inlägg där jag visade de bilder vi tog på honom, månad för månad, för att dokumentera det där första året då så mycket händer (Ni hittar Zions bilder här) Här kommer samma bilder, men för Samson!

Grattis på ettårsdagen Samson! Det är en ära att få vara din mamma!

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Grattis Samson!
    Jag undrar, kan du skriva ett inlägg om hur det är/har varit att bli tvåbarnsförälder? Jag har läst dina tidigare inlägg med tips men tänker att du kanske har samlat på dig mer kunskap när du varit tvåbarnsmamma i ett år. Jag väntar barn nr 2 i april och då är min äldsta son 2 år, så samma åldersskillnad som dina pojkar. Vill gärna ha tips om hur man får livet att gå ihop när man har en mammig tvååring och sen en nyfödd bebis (som jag ska amma).

    • Julia Angelback

      Tack så mycket, och tack så mycket för idé på inlägg! Tyvärr så vet jag dock inte hur mycket mer jag har att komma med haha. Mitt förra inlägg om det är egentligen min bästa sammanfattning om den första tiden, och allt som händer efter det är så sjukt anpassat på vilka slags barn man har, deras personligheter och samspel. Så det är svårt att ge tips… Man hittar liksom sin egen rutin till slut, anpassat efter just ens egen familj. Det viktiga är bara att komma ihåg hur tillfällig fas den första tiden är, och you gotta do what you gotta do. Skippa skuldkänslor och andas igenom de svåra tillfällena och kom ihåg att denna fas är väldigt tillfällig! :) Stort grattis och lycka till :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑