En modern hemmafru

Snabba tonfiskwraps

När tiden är knapp och magen är hungrig så är dessa tonfiskwraps helt perfekta! Snabbt, gott och nyttigt!

Allt du behöver göra är att skära upp massa grönsaker. Jag gillar när wrapsen är krispiga, i kontrast till tonfiskröran, så jag brukar ta råa morötter, gurka, rödlök och avocado.

Sedan brukar jag göra en busenkel tonfiskröra genom att blanda 2 burkar tonfisk med 1 liten burk crème fraiche! I med lite salt och peppar och gärna någon mer krydda, eller citronsaft!

Sedan är det bara att plocka ihop innehållet i tortillabröd! Vi använder fibertortilla.

Hur enkelt?! Så fräscht också, och så gott med den där oväntade crunchen som morötterna ger. Mums!

Nöjd pojke också, som alltid vill ha sin wrap ”deconstructed” :) Och alltid med en gigantisk hög tomat bredvid.

Fun fact, jag och min man äter inte tomater, men Zion har alltid varit galen i dem, så vi köper alltid hem dem varje vecka ändå. Jag brukar säga att det är så otroligt att de enda två vuxna människorna i Sverige som inte äter tomater ELLER dricker kaffe faktiskt hittade varandra och blev kära. Eller så kanske det är därför vi blev kära…? We will never know!

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail

2 kommentarer

  1. Tack för en trevlig blogg! Ser jättegott ut. Vilka kryddor förutom salt och peppar brukar du ha i tonfiskröran?

    • Julia Angelback

      23 mars, 2019 at 21:09

      Tack för snäll kommentar! :) Jag tycker bäst om att bara ösa i salt, peppar och citronsaft, men om man vill variera lite så beror det lite på vad man är sugen på! Kanske lite chili och cayenne, eller så känner man för lite currysmak? Man kan annars blanda ner lite stark sås (typ tabasco eller liknande) om man vill ha en liten kick! :)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.