En modern hemmafru

Samson

Idag har han funnits med oss i en hel månad, vår älskade lille Samson! Jag har svårt att bestämma vad jag ska skriva, denna månaden har innehållit så oändligt mycket, att jag inte ens vet vart jag ska börja. Men allt har gått så oerhört bra, på alla sätt och vis. Jag skulle våga påstå att hela familjen mår bättre än någonsin!
Samson har varit ett väldigt snällt barn hittills, och för Zion så var det verkligen ingen big deal att han kom till vår familj. Zion är väldigt enkel känslomässigt, så han började bete sig på en gång som att Samson alltid funnits hos oss. Vilken lättnad!

Min man har varit hemma från jobbet hela den här tiden, och har en sista vecka kvar hemma nu, då han har tagit ut semesterveckor i samband med pappadagarna. Det har gjort all skillnad att ha honom hemma! Eftersom att man även har en tvååring (sedan en vecka tillbaka, woohoo!) denna gång, så hamnar man inte i babybubblan på samma sätt som med första barnet, utan man måste fortfarande hitta på saker och ta sig upp ur sängen kl 06 varje morgon, så denna månad har vi haft fullt upp med att hitta på små utflykter och aktiviteter med hela familjen!
Känner mig som en liten flicka som bär omkring på min nallebjörn… Spoiler: det är en bebis.

Jag känner mig väldigt lycklig och tillfreds. Vi får se hur det känns om en vecka när min man går tillbaka till jobbet på dagarna, haha!

Jag kommer nog skriva separata, mer detaljerade inlägg om saker vi varit igenom sedan förlossningen. Lämna gärna en kommentar med tips om vad du skulle vilja läsa! Tills dess ska jag gå och gosa med det här lilla skruttet!

 

6 kommentarer

 1. Linda Grön

  Men åh. Smälter massor. Alltså bilden på Tobias och Zion bakifrån i solen!! Mysigaste någonsin! Önskar så att vi bodde närmare varandra. Ni är ju liksom en liten familj nu. Helt fantastiskt. Vill lära känna alla era små familjemedlemmar såklart. Fantastiskt att Zion inte blivit orolig eller avis på lillebror också. Seger!

  Ni är guld.
  Stor kram från Schweiz och den Gröna klanen!

  • Julia Angelback

   Åh, Linda! Tack så mycket, vi saknar dig! Stor kram!!

 2. Emelie

  Vad kul att du äntligen har uppdaterat!! Jag ser fram emot att läsa om graviditeten (om du jämför båda dina) och såklart förlossningsberättelsen!

  • Julia Angelback

   Tack för tips! :) Ska få upp ett par gravid-sammanfattningar snarast!

 3. Emelie

  Jag älskar namnet btw! Försöker övertala min man att vi ska ha det namnet på vår gemensamma namnlista.

  • Julia Angelback

   Tack så mycket :) Vi älskar det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑