Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

I år ville vi ge pojkarna ett riktigt vårigt påskägg! Eller ja, vi skippade ägget och vi körde på det amerikanska begreppet Easter Basket istället. Vi sa till resten av familjen att de gärna fick ge pojkarna massa godis i sina ägg (Zions i alla fall, Samson är fortfarande lite liten att tugga ner riktigt godis), men vi fokuserar mer på påskpresenter.

Det enda godiset vi lade ner var lite M’n’M’s till Zion som vi ändå redan hade i skafferiet som var överblivna från en fest. Annars är våra killar galna i att äta flingor (vi har inte flingor hemma, så hemma hos mormor och morfar så mumsar de i sig flingor som godis), så vi köpte istället ett sånt här mängdpack med minikartonger av olika sorters flingor! 4 till Zion och 4 till Samson.

Förutom det så älskar jag att ge dem saker som vi ändå hade tänkt införskaffa till dem, hehe. Eller saker vi redan köpt, men de inte sett än. Två flugor i en smäll liksom.

Dessa matlådor föll jag direkt för när jag såg dem. Det jag gillade med dessa matlådor är att de är helt täta, men ändå enkla nog för ett barn att öppna, och att de dessutom har en extra låda i sig. Då kan man ju plocka med sig flera olika saker i lådan, eller till exempel grönsaksstavar med dipp! Mums! Vi ska testa dem så kan jag hålla er uppdaterade om vi tycker om dem eller inte!

Zion har börjat uppskatta att ta med sig olika leksaker hemifrån när vi ska någonstans, så han får även denna enkla och fina ryggsäck, vilken jag tror han kommer använda mycket!

Sedan lite vårsaker! Såpbubblor, vattenballonger och gatukritor!

Och sedan toppar vi korgen med den här superfina boken (adlink) som jag verkligen fastnade för när jag såg den, i vilken man följer en söt liten vattendroppes resa, så barnen får en förståelse för vattenkretsloppet. Stor, vacker och snälla och färgglada bilder! Perfekt bok att fylla en vårig presentkorg med :)
Och Babyland är verkligen ett toppenställe att handla från, då det alltid är fri frakt, fri hemleverans om man handlar för 600 kr, och bor man i Stockholm kan man få gratis hemleverans samma vardagskväll när order läggs innan lunch med Budbee.

De fick hitta sina korgar efter frukosten imorse, och oj så glada de blev! Det blev verkligen en hel del grejer i dessa korgar, men det mesta var som sagt saker vi ändå tänkt att vi behöver införskaffa till dem, och vi passar på att ge det till dem på påsken istället.

…och lyckan när han på något sätt kommer på att godisarna matchar hans älskade Paw Patrol-valpar. Gotta love the mind of a three-year-old :)

 

Hoppas ni alla har en härlig påsk! Ni får se lite mer av våran i nästa inlägg!