Jag är inte generellt en DIY-person som sitter hemma med crafts och pyssel, men ibland ser jag något hemmagjort som jag verkligen vill ha, och då får jag det ofta gjort!

Vi har ett litet badrum i våran lägenhet, men som tur är så är det välplanerat med mycket förvaringsutrymmen, så vi har ändå plats för allt vi behöver! Men en liten uppgradering jag gjorde för ett tag sedan var detta lilla hörn:

listerine1

Förutom glasburkarna med tops och bommulsrondeller, och ett ljus, så har jag fixat ihop en plats där man kan ta en shot av munsköljet Listerine! Jag tyckte detta koncept var mycket mer inbjudande än den halvfula plastflaskan då man ska kasta i sig munsköljen med hjälp av en återanvändningsbar kopp som följer med paketet.

listerine2

Mitt nya koncept är istället att använda engångskoppar i plast, som är storleksanpassade efter shots (perfekt storlek) – hälla över lite munskölj, in i munnen, och sedan slänga koppen.

listerine3

Flaskan satte jag själv ihop genom att diska ur en tom flaska olivolja från Ica, och ta bort ettiketterna. Pipen ovanpå kan man köpa på Cervera, Åhlens eller Lagerhaus.

listerine5

Engångskopparna köpte jag i PoundLand när jag var över i England senast. Så sjukt smidigt när man bara kan stå och välja och vraka mellan alla olika storlekar, och bara ta för sig det man vill. Hur billigt som helst också, det skadar ju aldrig. Vi bunkrade upp.

listerine4

Då är det bara att servera! Att eländet känns som frätande vätska i munnen, det är en helt annan femma. Det ser fint ut i alla fall.