En modern hemmafru

Nytt i bokhyllan


För någon månad sedan så upptäckte Zion vår bokhylla. Jag flyttade ner böckerna som jag inte var superrädd om, så att han kunde dra ut dem och tugga lite på kanterna. Dock så blev han smartare väldigt snabbt, och det tog inte lång tid förren man hörde rivandes av papper där borta i hörnet. Inte kul!

Jag började fundera på hur folk barnsäkrat sina bokhyllor. Jag antar att de flesta inte gör det, utan bara springer och puttrar bort sitt barn varje gång han är där. Jag funderade på att köpa korgar och ställa längst ner, men det är de två nedersta hyllorna som han kan nå, och 6 korgar känns lite overkill, speciellt när de ändå bara kommer fyllas med böcker ändå.

Jag bestämde mig för en annan metod. Jag packade mina böcker så tajt i bokhyllan, att vi skulle nog inte ens kunna dra ut en bok om vi så ville, haha. Det funkar perfekt! Zion kan dra, putta och häva upp sig med de där böckerna, de är totalt orubbliga! På de övriga platserna han kan nå så har jag ställt i några fina gossedjur. Bokhyllan gör han till en leksak, vare sig man vill eller inte, så det är lika bra att haka på!

På upptäcksfärd varje dag.

Jag passade på att göra om lite i resten av bokhyllan också.

 Jag har börjat samla på såna där träskulpturer från Willow Tree. De är ju lite cheesy, men väldigt fina och jag tycker de funkar jättebra med vår lite amerikanska stil här hemma. Jag önskar mig en ny varje gång vi går in i en ny livsfas här hemma, för att dokumentera familjens resa litegrann.

 Denna fick jag när jag och Tobias var nygifta, och jag har placerat den med passande titlar som The History of Love, Never Let Me Go och Absolutely. Mycket passande.

 Denna fick jag när vi väntade Zion, och den har jag ställt brevid vår familjebibel.

 Och detta är det nyaste tillskottet, bebisfasen. Självklart placerad med favoritsagan Peter Pan och böcker om älvor.

Ser verkligen fram emot att utöka samlingen as time goes by!

 

1 kommentar

  1. Anonym

    Vilken fin mamma och Pyssel-Julia du är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑