En modern hemmafru

Efterfest-förkylning

I helgen fyllde min älskade pappa 50 år! Självklart har den senaste månaden gått ut på att planera hans födelsedag, och i lördags hade vi en fest för honom!

Fredag gick åt att rigga upp festlokalen, duka och dekorera. På kvällen bakade jag minicupcakes med espresso-smak, pappas favoriter.

 På lördagen blev det fest, det var riktigt trevligt och blev en väldigt rolig kväll! Som alltid när man har kul, så tar man en enda bild på hela kvällen…

Vi hade fyllt taket med ljusslingor och borden med fin dekoration. På körschemat stod tal, lekar och filmer. Riktigt lyckad kväll! Bonus att bebisen låg och sov i vagnen från 21.30 och framåt, så ledig kväll för denna mamma också!

Vi riggade ner på lördagsnatten, men några saker behövde vi lämna kvar till söndag kväll, då vi åkte tillbaka och fortsatte rigga ner – jag, Tobias, Zion med min mamma och pappa.

 Nöjt födelsedagsbarn, och någon som vill härma honom… :)

Under helgen hade jag tjock hals och mådde inte på topp, men det är något man trycker ner så länge man håller igång. Så igår, när vi var lediga för att pusta ut igen, så blev jag rejält förkyld. Så nu ligger jag här, helt utslagen i soffan, med dunderförkylning, tjock hals, snuvig näsa och en vabbande make på promenad med lillkillen. Töntigt att Tobias behöver vabba i februari, och så är det inte ens Zion som är sjuk! Så typiskt.

Jag muntrar upp mig själv med att titta på den här bilden på Zion i en nedriggad festlokal. Vår lille utforskare.

2 kommentarer

  1. Marianne

    Stackars lilla mamman. Du kan dock känna dig glad och jättenöjda – vilken fest! Vilken god mat, vacker sång, fina tak och en jättegullig Zion!
    Krya på dig i vårsolen ?❤️?⛪️

  2. Eva

    I feel you! Här har vi mer eller mindre sjukstuga för hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑