Inlägget är reklam för Babyland.se och innehåller annonslänkar

Detta babygymmet från Skip Hop är något av vårat bästa köp till våra små barn! Vi har haft det sedan Zion var 3 månader (och vi borde egentligen köpt det tidigare!) och fått såå mycket användning av den! Det är i detta babygym de har lekt själva för första gången, lärt sig att vända sig, somnat innan vi hunnit lägga dem i sängen och sakta börjat åla sig framåt, både Zion och Samson.

Vi älskar just detta babygym så mycket för att det finns så mycket för barnen att titta på, och även bjällror och ljud när man väl får tag på sakerna ovanför sig, men det är samtidigt så fint! Så fint att man faktiskt vill har det framme i vardagsrummet!

Det är ett skogstema som motiv, så på mattan är det ett fint träd och ovanför hänger det två fåglar, en uggla, ett äpple och en ekorre. Det finns till och med en liten spegel i mattan där de kan upptäcka sig själva! Hela grejen är sjukt fin och även väldigt praktisk och ”neutral”.

Detta är även den perfekta presenten om du känner någon som väntar barn! Om vi hade vetat hur mycket vi användning vi skulle få av den så skulle den hamnat på toppen av vår önskelista inför första barnet! Istället blev det ett desperat köp när det hade gått alldeles för lång tid utan att kunna lägga ner bebisen överhuvudtaget :) Snacka om att den löste våra problem!

Babygymmet finns är köpa HÄR om du är intresserad! (adlink) Nu när jag gjorde länken såg jag även att samma babygym finns i färgen  Grå/Pastell också (adlink), om ni föredrar lite blekare färger! Superfint ju! Babyland.se är verkligen en enastående sida som skickar dina paket med fri frakt, snabba leveranser och kastar till och med på hemleverans till dörren när du handlar över 1000 kr! Jag rekommenderar både dem, och detta babygym starkt.

Om du funderar på att köpa, men har fler frågor, så är du välkommen att kommentera nedan så försöker jag svara så bra jag kan!