En modern hemmafru

Kan-du-göra-spelet med Babblarna

Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Här kommer en recension av ett sällskapsspel som Zion fick i födelsedagspresent av sin vän – Kan-du-göra-spelet med Babblarna (adlink)!

Båda mina killar älskar Babblarna (jag vet, så originellt, eller hur? Haha) och Zion hade suktat efter Babblar-spelen länge innan han till slut fick ett! Spelet i sig är faktiskt ganska genialiskt. Det är utformat för barn mellan 2-4 år och den stora grejen med spelet är att lära sig hur man spelar sällskapsspel! I detta spel lär sig barnen hur man kastar tärning, hur specialkort fungerar och framför allt: att vänta på sin tur! Supersmart verkligen, och perfekt att ge till ett barn som aldrig spelat sällskapsspel förut!

Man spelar tillsammans istället för emot varandra, och man får med hjälp av tärningen dra upp kort från högarna, där man får säga ord, peka på färger, sjunga sånger och låtsas spela instrument och så vidare. Som med allt Babblar-relaterat så är det också ett väldigt bra spel om man behöver stimulera talutvecklingen lite, som Zion. För föräldrar så är det också ganska mysigt att kunna göra något så ”civiliserat” med sina småbarn, som att sitta och spela ett sällskapsspel ihop :)

Om ni vill kika vidare på spelet eller kanske köpa ett till ditt (eller något närstående) barn i 2-4-års åldern, så finns spelet HÄR (adlink), och med Babyland så skickas det hem till dig med fri frakt (woohoo), snabb leverans och gratis hemleverans om du handlar för 600kr!

Vi rekommenderar verkligen spelet, och jag har till och med gått upp några mornar och hittat Zion sitta och spela spelet för sig själv! Då vet man att det har fått bra betyg :)

2 kommentarer

  1. Emelie

    Jag har beställt denna till vår tvååring med efter jag läste ditt inlägg. Till helgen ska hela familjen prova det. Köpte förresten även räkneleksaken du tipsade om tidigare och den gick hem hos tvååringen! Och jag tror att den kommer bli roligare ju äldre han blir. Tack för tipsen!

    • Julia Angelback

      Åh vad roligt att höra! Båda de leksakerna går varma här hemma, så jag hoppas ni får lika mycket användning av dem som vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑