Nu var det ett gäng dagar sedan jag uppdaterade här. Jag har haft sjukt fullt upp helt enkelt! Både med familjen och andra projekt. Så jag skriver ner små utdrag över vad jag och min familj haft för oss på senaste tiden :)

 

Den senaste veckan…

… har vi ätit sjukt god mat! Jag älskar när det blir lite varmare och man blir sugen på fräscha och goda sallader! Ovan är min tallrik samt Zions tallrik.

…. har Samson testat gränserna på hur kladdig det är möjligt att bli under frukostyoghurten. Jag förtydligar, han blir alltså matad, och håller inte skeden själv, tro det eller ej.

… har vi spenderat tid med mina föräldrar, och bland annat gått på upptäcksfärd i skogen tillsammans.

… har jag och Zion börjat titta lite på hur olika siffror ser ut. Han älskar att räkna och att använda den här räknar-leksaken, så nu har jag också skrivit ut och laminerat lite flash-cards så han kan få matcha ihop siffrorna med leksaken och kanske börja känna igen dem litegrann. Det är så härligt med lite naptime för lillebror mitt på dagen, då man har en timme bara för Zion, att kunna göra lite mer stillsamma och långsamma aktiviteter tillsammans!

… har vi lånat nya böcker på biblioteket! Babblarna såklart, och ett par superbra böcker som handlar om att flyga flygplan! Perfekt att läsa ihop nu, då vi ska iväg på semester om lite mer än en månad!

…. har vi njutit av värmen! Vi fick ju en del förra helgen, och idag kom den tillbaks igen! Lycka är att kunna ha på sig shorts och klänning och bara vara ute hela dagen :) Mer sånt tack!