En modern hemmafru

Bästa namnlapparna till barnkläder

Inlägget innehåller reklam för Filur Namnlappar genom annonslänkar

Här kommer jag med ett riktigt toppentips för dig med barn – eller bara för dig som är en riktigt glömsk person :) Strykfria namnlappar (adlink)!

Jag vet att det är högsäsong för just namnlappar just nu, när barnen ska in på förskolan och var tredje plagg tappas bort eller växlas ihop med någon annans. För då är ju namnlappar inte bara bra, utan näst intill nödvändiga! Och till och med jag som själv är hemma med mina barn – jackor, mössor, vattenflaskor, ja det mesta går ju att glömma eller lägga ifrån sig när man är ute på vift. Namnlappar to the rescue!

(Nu behöver ni inte få panik över att man kan läsa mitt mobilnummer tusen gånger i detta inlägg. Vi är de enda Angelbackarna, så en snabb googling ger dig samma nummer) :)

Filur Namnlappar gör verkligen SÅ bra namnlappar. Nämnde jag att de varken behöver sys eller strykas på, utan sitter istället fast med superstarkt klister? Så bra. Och sitter som berget gör de också, och klarar diskmaskin och tvättmaskin 60 grader.

Att själv få designa namnlapparna är nästan halva nöjet, för de har så fruktansvärt mycket motiv, bakgrunder och färger. Om man inte passar sig så kan man sitta på hemsidan och testa olika motiv hur länge som helst…

Och när de landade i brevlådan så ville jag nästan klistra dem på allt pojkarna äger. Och då menar jag ALLA pojkar, för även om jag väldigt sällan glömmer något så är min man nästan skamligt glömsk. Han har många fantastiska sidor, men hans minne är verkligen inte en av dem :) Så att endast skriva vårat efternamn på lapparna var ett strategiskt beslut, för alla hans saker kommer snart också falla offer för dessa fina lappar!

Jag är verkligen imponerad av dem, och skulle rekommendera dem till alla mina vänner! De finns att beställa HÄR (adlink), och om du inte har behov av namnlappar så skulle jag ändå rekommendera att besöka sidan för att spendera någon timme med att klicka dig igenom alla olika figurer och motiv, för om inte annat så var det verkligen roligt :)

 

1 kommentar

  1. Stella

    Fin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑