Idag var ju sommarens sista dag! 31 augusti!

Alla är ju inte lika definitiva som mig i sina årstids-skiften, men för mig är 1 september fritt fram med pumpor, löv och doftljus, och 1 november är fritt fram med julgran, pepparkakor och julmusik. Inte för att jag vill bli av med sommaren, tvärt om så älskar jag sommar och avskyr kyla, mörker och snö. Men dekor, mys, fika och musik är mitt enda sätt att klara av det mörkare halvåret, och jag behöver börja lite i förväg för att årstiderna inte ska hinna göra mig deppig. Makes sense? Makes sense.

Detta var i alla fall det vi gjorde idag, för att fira sista dagen på sommaren! Vi har bestämt oss för att göra det till en tradition att äta en glass tillsammans som familj den 31 augusti för att fira sommaren vi haft. Egna traditioner som dessa gör mig så glad.

Jag var riktigt sugen på en sån där värsting-daim-glass från McDonalds, så detta år satte vi ribban för stämning och miljö riktigt långt ner inför framtida år, haha :) Men sjukt gott var det!

Min fina fina man! Det är egentligen hans födelsedag idag också, men som ni läste tidigare i veckan så firade vi honom i förväg detta år. Pojkarna visste inte ens att det var hans riktiga födelsedag idag, haha. Här är också en bild på hans nya tatuering :) han har tatuerat in vårat bröllopsdatum i romerska siffror på sitt ringfinger. När vi lade om våran kost förra året så tappade han så många kilon som hade lagt på sig pga min goda mat (hehe), så nu är han smalare än han var när vi förlovade oss, så ringen ramlar av hela tiden. Så han tatuerade in en istället :)

Och självklart måste vi avsluta detta glass-inlägg med en bild på sötsaksmonstret Samson! Hahah! Han dog av lycka idag.