Familjen är samlad igen, och det känns så skönt! Vi har både hunnit spendera några dagar med mina svärföräldrar och nu har vi en vecka hemma hos mina föräldrar, så familjetid deluxe!

Mina svärföräldrar spenderade några dagar på en camping i närheten av Uppsala, så vi åkte och hälsade på dem, samt tog dem till Uppsala och gick omkring i bland annat Botaniska trädgården.

Och nu har vi flyttat in hos mina föräldrar, för ännu en ”staycation” som vi hade här förra sommaren! Så skönt att bo i stort hus, med stor trädgård och alla samlade!

Extra skönt att vara flera samlade, då Samson går igenom sin värsta fas hittills just nu. Mammigare än den mammigaste ungen, och mycket gnäll, gråt och missnöjdhet på det. Så olikt hans coola, lugna själv, och det har pågått i flera veckor. Så vi längtar tills den här fasen är över, och tills dess är jag tacksam över att inte vara hemma själv med barnen! De andra kan inte göra så mycket åt Samson, då ingen annan än jag får hålla honom, men de kan se till att Zion har roligt samtidigt i alla fall.

Lille skruttunge. Väldigt söt är han i alla fall.

Spelkvällar med familjen, så mycket semester över det! Här ”grillade” vi marshmallows över värmeljus samtidigt, haha.

 

Vi bor kvar här till helgen, och ska nog hitta på lite småutflykter och annat mysigt! Jag hoppas verkligen att augusti levererar en fin avslutning på sommaren :)