Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Nu är vi hemma igen, och dessa dagar har jag fullt upp med uppackning och tvätt och allt liknande!

Det var sorgligt att säga hejdå till huset, poolen, havet… och ännu sorgligare att komma hem till 11 grader, ösregn och behovet av att använda stolvärme i bilen, haha!

Och kan vi bara prata om hur bra Zions hårlockar mådde av värmen?

Här packar vi in väskorna i bilen, redo att åka! Zion älskar sin ryggsäck som jag packade med leksaker, vattenflaska och snacks inför resan!

Vi har faktiskt en ryggsäck var till pojkarna (så de kan matcha, såklart, haha). Vi valde en svart (adlink) till Zion som han haft ett tag och älskar, så vi kände att vi också ville skaffa en grå (adlink) till Samson. Perfekt för både dagsutflykter såsom långresor, för att inte tala om hur fina de är!

En liten drake och ett litet lejon.

Cheerios-halsband! Perfekt resesnacks, minimalt spill! Toppentips!

Resorna gick bra, när vi åkte till Cypern så gick vi ju upp mitt i natten för att åka morgon/dagsflyg, men denna gången åkte vi på eftermiddagen och kvällen. Vi landade vid 23, och då sov båda pojkarna under sista flygresan, så skönt (för dem alltså – min rumpa gjorde galet ont för att jag inte kunde röra mig, haha). Zion mådde lite dåligt när vi landade, men på en gång när vi kom hem så tog han igen massa sömn och mådde snabbt bra igen!

Igår packade vi upp alla väskorna, idag tvättade jag alla kläderna, och imorgon… ja, inte tänker jag städa i alla fall, för nu har två av makens mest intensiva veckor på hela året satt igång på jobbet, så jag tänker vara snäll mot mig själv i två veckor! Det är enda sättet att klara det. Minimal städning, halvfabrikat till middag för mig och pojkarna på de dagarna han inte kommer hem,  och definitivt en extra film här och där! We do what we gotta do!