Precis i tid till att många går tillbaka till jobbet så tar vi långsemester. Min man jobbade hårt hela juli, och tar nu ut sina semesterveckor i augusti istället – så härligt! Det är varmt ute och solsken så långt ögat kan nå!

Jag tar inte så mycket bilder under vår härligt lediga tid tillsammans, men som alltid spenderar vi vår lediga tid hemma hos mina föräldrar! Stort hus, andra leksaker, stor trädgård och uteplats, ac inomhus, pool… det finns ingen anledning att stanna hemma i lägenheten! Barnen vill typ flytta in permanent, de är galna i mormor och morfar.

Agendan dessa veckor (förutom att ta det lugnt och njuta av ledighet tillsammans) blir att planera min mans 30-års firande (han fyller år sista augusti) samt att…

Rensa alla mina föräldrars bodar! Vi har massor av bodar här ute, fyllda med massor (!) av saker! Dags att slänga, slänga, slänga. Perfekt då att man hittar massor av sina egna gamla leksaker som barnen kan leka med samtidigt :)

Och ni vet ju att jag älskar att rensa, sortera och organisera, så jag är supertaggad, haha! Hittade till exempel den här tidskapseln, från när jag fyllde i min systers ”mina vänner”-bok när jag var liten!

Inte många barn som har favoritlåtar från Barbie, Smurfarna, Tarzan och Les Misérables samtidigt, haha! Mina föräldrar gjorde ett bra jobb att göra Londons West End-musikaler en stor del av våra liv, haha.

 

Mycket mer än så har jag inte att dela med mig av just nu! Livet är fullt av sol, bad, lek, fika och samtal. Jag får checka in här framöver när jag har mer att uppdatera er om :)