En modern hemmafru

Sjukdomstider

Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Jag skrev i mitt förra inlägg att pojkarna var sjuka, men jag skrev inte hela historien. Det började i måndags förra veckan med att Zion fick, vad vi tror och hoppas var, vattkoppor. Han mådde inte dåligt och de kliade ingenting, men de följde rätt förlopp och såg precis ut som vattkoppor, så vi får se om några dagar om Samson fått det också. Annars var det något konstigt falskt alarm!

Efter det blev Samson superförkyld med snor och hemsk hosta, och nu har Zion fått det också. Sam är fortfarande förkyld och hostig, men Zion har gått om honom och har dessutom feber nu! Ingen sover jättebra på natten och till och med min man var sjuk i ett par dagar.

De där feberögonen…

Men jag antar att livet är lite såhär dessa månader. Vi blev så bortskämda av att alla var friska hela julledigheten!

Men i dessa sjukdomstider vill jag bara rekommendera er denna superbra termometer! Braun No Touch Panntermometer NTF3000 (adlink).

Den är verkligen räddaren i nöden, speciellt med barn! Den har två knappar, en som sätter på den och en som tar ens temperatur – Genom pannan, med eller utan beröring (jag vet, teknik alltså)! Ändå är den lika tillförlitlig som vilken annan termometer som helst.

Endera kan man hålla den mot pannan och trycka på knappen, eller så räcker det med att endast hålla upp termometern framför pannan, med några centimeters marginal (oavsett metod så dyker siffrorna upp på typ en millisekund). Den funktionen, plus den lysande skärmen och att man kan stänga av ljudet, gör att det är superenkelt att ta tempen på ett sovande barn! Supersmart ju!

Termometern finns att köpa HÄR (adlink), och jag skulle nog våga säga att med denna termometer så går det så smärtfritt och snabbt som möjligt att klicka fram tempen på er eller era barn! Den är dessutom nedsatt i pris just nu, och Babyland har alltid fri frakt, snabba leveranser och gratis hemleverans om man handlar för 1000 kr.

Vi är supernöjda med den, och den kommer definitivt ha en viktig plats i vårat överlevnadskit inför Vabruari…

 

6 kommentarer

 1. Liz

  Vattkoppor brukar klia nåt väldigt, det var inte höstblåsor han fick? Alla våra barn fick höstblåsor efter jul 😬. Hoppas ni kryar på er 💗.

  Kram

  • Julia Angelback

   Han hade inga blåsor runt mun, händer och fötter, så det kan nog inte varit höstblåsor. Uteslöt vattkoppor först också då de inte kliade, men fick sen höra om flera som fått det så lindrigt att de inte kliade, så vi håller fortfarande tummarna! ;) kram!

 2. Anna

  Hej!

  Nån av mina har fått utslag orsakat av virus till exempel när de har varit förkylda. Mina har inte haft vattkoppor (än).

  Mvh anna

  • Julia Angelback

   Ja, det är ju ganska vanligt. Han var dock inte sjuk på något sätt när de dök upp, förkylningen kom först när allt var över. De följde dessutom förloppet prickar-blåsor-skorpor, så vi håller fortfarande tummarna! :)

 3. Angelica

  Hej,
  Det känns som att hösten blir nya vabruari och vill utrusta mig med bästa produkter. Är du nöjd med köpet av panntermometer?
  Mvh
  Angelica

  • Julia Angelback

   Jag är jättenöjd med denna och använder den fortfarande på hela min familj! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑