Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Om ett par veckor ska vi åka på solsemester tillsammans med mina föräldrar och min syster. Det ska bli såå härligt, och jag börjar tänka lite smått på packningen nu. Vi har gjort solsemestrar när Zion var 2 månader och när han var 1,5 år, så man har ju kommit på några små knep, och bra saker att packa med sig (förutom allt det där vanliga som man alltid behöver på resor, som kläder osv). Så jag tänkte samla allt jag kommer på i en lista, ifall det är fler som ska resa till något varmt ställe med små barn! Ni får gärna kommentera om ni har några fler saker som är klockrena att packa med på en sån här resa, så kan vi hjälpa varandra!

– UV-dräkter, helst med ombyte (se vilka vi kommer använda HÄR)

– Solskyddsfaktor 50

DENNA (adlink) är tveklöst den bästa jag någonsin använt på mina barn. En lätt mousse som torkar in i huden supersnabbt, och bara känns så underbart okladdig! Lätt att applicera, minskad risk för frustration (för både barn och förälder) och man tycker inte alls att den är äcklig att applicera. Tips tips!

– After sun-lotion

– Badblöjor

– Handdukar

– Badskor/Anti-slip-skor (se vilka vi kommer använda HÄR)

– Kepsar/mössor

– Vätskeersättning och mediciner (ifall att)

– Uppblåsbar barnpool (ett måste på solsemestern om man har barn som älskar att bada – fyll med poolvatten om man inte orkar bada mer med barnet i stora poolen, och fyll med havsvatten för att inte vara nervös på stranden – vattnet blir dessutom mycket varmare av att vara i en barnpool!)

– UV-tält (perfekt att fälla upp när man åker till stranden, om man gillar de mindre turistiga stränderna som inte har parasoll)

– Vattenleksaker

– Flytredskap/Flytleksaker

– Nya leksaker för skuggan (perfekt att köpa små pyssliga saker inför resan, som man kan dra fram när man vill att de ska ta en liten paus från solen)

Det var nog allt jag på för denna lista. Jag får se om jag hinner skriva ihop ett inlägg framöver om saker att packa i handbagaget inför flygresan med småbarn! Ibland kan det ju kännas som att den packningen är ännu mer kritisk, haha.