En modern hemmafru

Sommarsysslor

Vi har både lata dagar och fullspäckat schema känns det som, haha! Men det är väl lite charmen med sommaren, nästa varenda dag är uppbokad, men allt på att-göra-listorna cirkulerar kring sköna resor och dagar då man bara är.

Vi spenderar mycket tid hemma hos mina föräldrar när vi kan – de har en sån härlig uteplats, perfekt för varma dagar. Precis vad man behöver om man bor på övervåningen i en lägenhet och är begränsad till en balkong och offentlig yta där barnen ej kan springa runt nakna.

Vi spenderade också midsommarhelgen nere i södra Sverige med min svärfamilj. 6 timmars restid i bil utan AC är inte det enklaste med två små svettiga barn, men definitivt värt det!

Annars är det mest lat-dagar som gäller! Här målade Zion med akvarell en stund tillsammans med sin moster.

Smoothies till hela familjen!

Jag hittar och skriver ut roligt pyssel till Zion som vi sitter tar det lugnt med när Samson sover på dagen… alltid en sån skön stund på dagen, då vi kan göra saker som Sam fortfarande inte har tålamod för. Här med Noas Ark-tema!

Storebror har även börjat läsa lite för lillebror. Så gulligt! Bröderna Angelback.

Och en annan sommarklassiker… jag frågade vad de ville äta till lunch och jag fick ”vattenmelon” som svar :) inte det mest mättande kanske, men vad gör det när man har full kontroll över resten av dagen? Jag gav dem vattenmelon, gurka och en liten nötbuffé (hassel, jord, cashew, val) som de fick prova sig fram med. Jag lade lite stekt ägg på deras tallrikar också, men det finns ju inte en chans att de skulle äta det, haha. Tanken som räknas.

Nöjda barn som fick en busig lunch!

 

Nästa projekt: skriva kompletta packlistor inför solsemestern. Vi åker om en vecka! Yaay!

 

2 kommentarer

  1. Elin

    Jag tycker att det är så spännande att ni har valt att du ska vara hemma med barnen! Jag går i tankarna om att jobba lite mindre för att få mer tid med barnen då jag inte mår bra av att ”bara” vara hemma, hur ljuvligt det än är.

    Jag skulle gärna se ett inlägg om era tankar och ev planer då barnen senare kommer att omfattas av skolplikten. Ska barnen börja i förskoleklass? Vad vill du göra då i så fall?

    • Julia Angelback

      Åh tack för din kommentar! Det skriver jag gärna ett inlägg om inom en snar framtid, tack för idéen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑