Nu har jag och min familj kommit hem från en underbar 10-dagars semester på Cypern! Så så skönt att få spendera lite tid i värmen och i poolen, man blir ju som en ny människa :)


Vi var på semester tillsammans med mina föräldrar och min syster, så det blev ju dessutom en rejäl bonus att ha barnvaktshjälp också. Så skönt när alla kan hjälpas åt så att man kan få några timmar i solstolen ändå. Vi hyrde ett eget hus med tillhörande pool vilket ger oss mycket mer privacy än när man bor på hotell. Hotellsemester hade jag nog inte orkar med Zion än, men nu blev det så smidigt när man bara kan gå in och ut som man vill. Skönt också att kunna fixa sin egen mat så att man inte har något schema att anpassa sig efter.


Zion är knappt 3 månader gammal, men för honom var denna resa verkligen inte några problem! 5 flyg blev det totalt, vilket han klarade galant, och på dagarna låg han endera i vagnen i skuggan och lekte eller inne i air conditionen. En liten drömbebis är vad han är. Här nedan kommer lite bilder från resan!


Världens duktigaste pojke på flygresorna…


Så härligt med värme!

Klart grabben skulle bada lite också! På med uv-dräkt och uv-keps och solskyddsfaktor på händer och fötter! Och juste, baby-badbyxor under uv-dräkten också, så det håller inne eventuella olyckor :) Mycket att tänka på med bebis, men det var det värt!

Några besök på mallen blev det också, när solen hade gått ner. Zion älskar ljud, så han sov gott i vagnen för det mesta, men precis när maten man beställt blir serverad så vaknar han och vill vara med såklart, haha! Här på Wagamamas. Sushi för mig, mamma för Zion. Sedan dog jag, för tror ni inte att mallen hade ett Cinnabon-stånd där inne som bara ropade mitt namn!

 Alltså mamma-mage hit och dit, vem bryr sig när det finns såna här läckerheter i världen?


Ett par bilder från hemresan också. Alltså vilken kämpe! Vi är så stolta över honom!

Vi var inte så rädda för att resa med en sån liten bebis, eftersom vi hört att ju yngre desto lättare, men man vet ju aldrig i förväg ändå. Men det stämmer verkligen! Jag gav honom mat vid start och landning så att han inte skulle få problem med öronen och skötbord fanns på flygplanstoaletterna. Smidigare kunde det inte gått.

Nu håller vi på att packa upp och tvätta här hemma. Min man ska nu jobba en vecka, och nästa helg ska vi åka till mina svärföräldrars stuga för att träffas och umgås! Hela min svärfamilj kommer vara samlad, och det kommer bli så kul att alla äntligen ska få träffa Zion! Längtar!