En modern hemmafru

Mermaid hair

Idag färgade jag mitt hår lila! Pastellila, enhörningslila, sjöjungfrulila. Drömmen ju!

Jag har velat ha lila hår i några år egentligen, men tajmingen var inte rätt fram tills nu. Jag har en tendens att göra lite extrema saker med mitt hår, och har nu varit tråkigt lite för länge, haha. Bortsett från den extrema längden jag hade. Långt liksom. Ändå klippte vi av en decimeter tidigare denna sommar i ett litet ryck.

Sedan jag fick vårt andra barn har jag varit så extrem svettig varje dag. Och nej, inte bara på grund av den heta sommaren, utan även innan. Det känns som att jag alltid bär ett av mina barn, och en stor sannolikhet är att den andra gråter eller tjatar. Plussa på att få saker gjort samtidigt och svetten har runnit ner för pannan och nacken konstant. Så det känns ungefär som att mitt hår varit uppsatt i en tofs i två år, haha! Det händer på riktigt aldrig att jag har håret utsläppt, så jag kände att en kortare längd kunde hjälpa till med det problemet. Chop chop. Och innan den lila färgen åkte i så var det dags för blekning! Välbehövt då jag uppenbarligen har väldigt mycket varma toner i håret som är riktigt envisa.

Jag fick förresten håret fixat av Amanda (Instagram: @cutandcolor.amanda) på Style by Seiler, Vasahuset i Uppsala. Om ni bor i stan så är hon den allra bästa! På riktigt! Ah! Jag älskar mitt nya hår så mycket! Å ena sidan pastelligt och mjukt, men ändå lila istället för typ rosa, vilket gör det lite mer punkigt.

Klart man tänkte en extra vända på att man är tvåbarnsmamma och färgar håret i pastell som om man var en tonåring, men jag vill mycket hellre vara en tvåbarnsmamma som bär upp lila hår än en tvåbarnsmamma som inte färgar håret lila i försök att se mycket tråkigare ut än hon egentligen är :)

Så lycklig och helt obsessed!

 

6 kommentarer

  1. Liz

    Snyggt!!!

  2. Anonym

    Tufft!

  3. Amanda

    Puss på dig Julia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑