Fizz1

När jag var omkring 13 år så övergav jag det otillfredsställande utbudet av svenska tjejtidningar, och började läsa engelska tidningar istället. Främst brittiska, men också amerikanska och till och med australienska. Det var mer min stil, bättre utbud och… de var lite mer ”upplyftande” än i tidningarna i Sverige?

Det kommer dock med sitt pris, bokstavligen talat, då importerade tidningar ofta är dyrare än de svenska. Som tur är kommer jag från en familj som alltid flugit och farit från vänster till höger. Alltid har det funnits tillfälle att bunkra upp med säsongens tidskrifter.

När man köper tidningarna lokalt så är de inte bara löjligt billiga, utan det tillkommer ofta en liten gåva som aldrig lyckas ta sig till Sverige om de importeras. Det var tursamt nog fallet i Aprilnumret av Marie Claire, som min far plockade upp till mig på en mellanlandning när han var ute och flängde.

Nagellacksmärket NailsInc hade skapat fyra limited edition-färger exklusivt för tidningen, och de skickade med ett nagellack gratis med varje tidning. Med ett värde på 140 kr/nagellack så klagar man inte direkt!

Fizz2

Nagellacket som kom med tidningen jag fick heter ”Fizz” (inte att förväxla med ”Pink Fizz” som också är en färg av dem), och är en sorts blekrosa färg.

Fizz6Fizz4

Den rosa färgen går nästan lite åt det blåa hållet, vilket gör den sådär härligt isig och snygg!

Fizz5

Den var mycket pigmenterad, och lacket gick på väldigt snyggt. Framför allt så höll det sig fint väldigt länge! Det gick säkert en vecka innan kanterna började ge sig. Jag har aldrig köpt ett  nagellack av NailsInc tidigare, så det gav mig definitivt ett bra första intryck.

Som ni kan se, så prydde jag mina naglar dessutom lite extra med några små ”diamanter” på mina ringfingrar. Blygsamt bling.

Fizz3

Allt som allt, två tummar upp!

Jag tror inte att just denna färg går att få tag på genom något annat än det senaste aprilnumret av Marie Claire, men jag vill ändå dela dessa bilder för att uppmärksamma NailsInc och hur glatt överraskad de gjorde mig med detta lack!